Eda-Ines Etti

Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
6. juuli 2021, 15:12

Eda-Ines Etti emaks olemisest: instinkt lõi ikka kohe välja (12)

„Laps on võtnud ikkagi praktiliselt kogu tähelepanu,“ räägib laulja Eda-Ines Etti Retro FMile antud intervjuus, kuidas esimesed kuud pisipoega kasvatades läinud on.

Eda-Ines Etti sai möödunud aasta novembris emaks. „Ma arvan, et emainstinkt lõi ikka kohe välja. Seda ma väga otsima ei ole pidanud õnneks,“ tunneb Ines.

Lapse kõrvalt on muusikaga tegelemiseks aega olnud vähe, kuid nüüd naaseb Ines taas lavalaudadele. „Tuleb tunnistada, et millegi muuga pole jõudnud tegeleda selle seitsme ja natukene rohkem kuu jooksul. Laps on võtnud ikkagi praktiliselt kogu tähelepanu,“ ütleb ta. „Aga mul on rõõm teatada, et olen nüüd naasmas kontsertlavadele.“

Inese sõnul tuli tal rasedusega veidi kaalu juurde. „See vist käib asja juurde. Mida kõhnem sa oled, seda rohkem sa tavaliselt juurde võtad. Mina olen kuulnud, et see on nii. Keha on ikkagi tark ja kui sa oled liiga kõhn, siis ega ei ole sellel beebil ka mingisugust võimu kõhus kasvada.“

Ines usaldab esimese lapse kasvatamisel sisetunnet. „Selles rollis olen olnud juba üle seitsme kuu, aga raske on endal hinnata, sest üritad ikka kõigest väest hakkama saada selles mitte alati kõige lihtsamas rollis,“ sõnab Ines.