Britney ja tema mänedžer 2008. aastal MTV videomuusikaauhindade jagamisel.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
6. juuli 2021, 14:28

Britney Spearsi mänedžer paneb 25 aasta järel ameti maha

Britney Spearsi karjääri viimased 25 aastat juhtinud Larry Rudolph taandub superstaari mänedžeri rollist. Kaks nädalat tagasi rääkis Spears Los Angelese kohtunikule, et teda oli sunnitud vastu tahtmist kontserte andma.

Rudolph oli BBC Newsi teatel mees, kes aitas lapstähel tema esimest plaadilepingut saada. Mänedžeri rollist loobumist põhjendas Larry Rudolph Britney kavatsusega muusika tegemisest ametlikult loobuda. Ameti mahapanekust teatas ta kirjas staari isale Jamie Spearsile ja kaaseestkostjale Jodi Montgomeryle.

„Suhtlesin Britneyga viimati kaks ja pool aastat tagasi, toona teatas ta mulle, et tahab töötamises määramata ajaks pausi teha,“ kirjutas Rudolph. „Sain täna teada, et Britney on väljendanud kavatsust ametlikult areenilt taanduda. Usun Britney mänedžerina, et tema huvides on mul kõige targem tema tiimist lahkuda, sest mu tööalaseid teeneid ei vajata enam.“

39aastane kahe lapse ema Britney loodab vabaneda 2008. aastal kehtlestatud eestkoste alt, mis võttis temalt vabaduse ise oma elu ja rahaasjade üle otsustada. Rudolph toonitab, et soovib Spearsile kõike head ning on iga kell valmis teda aitama.

BBC News märgib, et Rudolph on Britney mänedžerina tegutsenud peaaegu kogu tema karjääri vältel. Lapstäht oli 15aastane, kui ema Lynne toona muusikatööstuse juristina tegutsevale Rudolphile tütre lauluhäält demonstreerida tahtis. Tüdruk avaldas Larryle nii vägevat muljet, et ta võttis Britney oma tiiva alla ning esitles teda New Yorgi plaadifirmades, saades viimaks lepingu firmaga Jive. Spearsist sai hittidega „...Baby One More Time“ ja „Ooops! I Did It Again“ ülemaailmne superstaar.