Britney ja Jamie Spears

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
5. juuli 2021, 16:40

Väide: Britney eestkostjaks saanud isa nimetas teda paksuks litsiks (1)

Lähedase peresõbra sõnul kritiseeris Jamie Spears oma tütre Britney eestkostjaks saades teda väga inetute sõnadega: endine lapstäht olnud paks, lits ja hirmus ema.

Jamie Spears sai tütre ametlikuks eestkostjaks 13 aastat tagasi pärast Britney vaimset murdumist ja psühhiaatrilisele ravile viimist. New Yorkeri värske artikli andmeil olid mitmed lähedased Jamie käitumisest rabatud. Kauane peresõber Jacqueline Butcher rääkis ajakirjale, et Jamie pöördus tütre poole sõnaga „kullake“. „Arvasin, et ta ütleb: „Me armastame sind, aga sa vajad abi.“ Aga tema ütles hoopis: „Sa oled paks. Issi paneb su dieedile ja toob treeneri, ja sa ajad end uuesti vormi.“

Butcher ütles, et teda ajasid isa sõnad iiveldama. Kuid Jamiel olnud kindel plaan tütar kähku uuesti vormi ajada ja Britneyle telesarja „Kuidas ma kohtasin teie ema“ külalisroll sebida. Jamie kasutas karme võtteid: karjus tütre peale nii, et sülg lendas, ning sõimas teda litsiks ja halvaks emaks. Lisaks ähvardas Jamie: Britney näeb oma pisipoegi ainult siis, kui ta isa sõna kuulab. Ka lauljatari ema manitsenud: „Kuula issi sõna, siis sa saad [haiglast] välja.“

Lynne Spears oli oma kahe tütre isast Jamiest lahutanud 2002. aastal osaliselt just Britney pealekäimise tõttu. Oma mälestusteraamatus räägib ta, et oli Jamie naisena pidanud aastaid kannatama mehe sõimu, hülgamise ja raevuhoogude all.

Eestkostega nõustunud Lynne vaid seetõttu, et pidas seda ajutiseks - kuude, mitte 13 aasta pikkuseks. Butcheri väitel andis Lynne ohjad rõõmuga eksmehe kätte: nii pidi Britney isa vastu tõrksaks muutuma ja ema poole hoidma.

Britney Spears palus hiljuti, et kohus vabastaks ta eestkoste alt, kuid kohtunik ei võtnud teda kuulda.