Nick Cannon

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
5. juuli 2021, 10:15

ARMUKAHUR: Mariah Carey eksmees sai seitsme kuu jooksul juba neljanda lapse (5)

Superstaar Mariah Carey eksmees Nick Cannon on armurindel kibe tegija. Alles sai ta ühe naisega kaksikud, nüüd juba teisega uue tite.

Modell ja DJ Abby De La Rosa teatas juuni keskel, et talle ja "USA „Maskis laulja“ saatejuhile Cannonile (40) sündisid kaksikpojad. Beebid said nimeks Zion Mixolydian ja Zillion Heir. Ka abielust Mariah Careyga on Cannonil kaksikud – tütar Monroe ja poeg Moroccan on kümnesed.

Nüüd aga teatas beebi sünnist teinegi Cannoni väidetav kallim, modell Alyssa Scott. Kaunitar andis New York Posti andmeil sotsiaalmeedias teada, et 23. juunil – üheksa päeva pärast kaksikpoiste ilmaletulekut – sünnitas ta beebi, kes sai nimeks Zen.

Hiljutisel ameeriklaste isadepäeval oli Alyssa avaldanud foto, kus Cannon tema kõhtu embas, nii et pole kahtlust: Zeni isa on Nick. Juba varem oli ta teatanud, et ootab last, kes saab nimeks Zen S. Cannon.

Mullu detsembris oli Nick saanud tütre oma ekspartneri Brittany Belliga. Nad panid lapsele nimeks Powerful Queen Cannon. Nickil ja Brittanyl on ka poeg Golden.

Milleks kondoom? Mind ei pruugi homme enam elus olla.““

40aastane koomik, räppar ja teletäht abiellus 2008. aasta kevadel maailma ühe tuntuima naislaulja Mariah Careyga. Pulmad peeti Bahama saarestikus Mariah' isiklikul saarel. Kolm aastat hiljem, 30. aprillil 2011 tõi lauljanna ilmale kaksikud. Tütar sai nimeks Monroe ja poeg Moroccan. 2014. aastal läksid Nick ja Mariah lahku, kuid suutsid järgmisel aastal mõneks ajaks oma suhte päästa. 2016 tehti lahutus siiski ametlikuks.

Sestsaadik pole Nick, kelle perekonnanimi tähendab tõlkes kahurit, aega raisanud. 2017. aasta veebruaris sünnitas Brittany Belli nimeline modell talle poja, kes sai nimeks Golden Cannon ehk Kuldkahur. Eelmise aasta detsembris sündis Nickile ja Brittanyle tütar Powerful Queen ehk Vägev Kuninganna. Tänavu aprillis aga teatas Cannoni uus kallim, DJna tegutsev Abby De La Rosa (30) sotsiaalmeedias, et ootab kaksikpoegi – oma imebeebisid. „Aitäh, et valisite mind oma emmeks. Ma tean, et Issand on mind määranud ja ette valmistanud mitte ühe, vaid kahe inglikese saamiseks. Palun Jumalat, et ta annaks teile mõlemale jõudu kõndida vapralt ja julgelt oma teed nagu teie issi.“

14. juunil sündiski Cannonile teine paar kaksikuid. Poisipõnnid said nimeks Zion Mixolydian ja Zillion Heir. Kuid selleks ajaks oli avalikkusele juba teada, et Nickilt ootab last järjekordne kaunitar: modell Alyssa Scott, kellega teda eelmise aasta sügisel oli kudrutamas nähtud. Hiljutisel ameeriklaste isadepäeval avaldas Scott foto, kus kõrvale pööratud näoga mees tema suurt kõhtu embab. Tätoveeringud ei jätnud kahtlust: tegu oli Cannoniga. Varem oli Alyssa sotsiaalmeediakommentaaris omaks võtnud, et lapse isa on Cannon, ja kuulutanud, et laps saab nimeks Zen S. Cannon. Äsja teatas Scott sotsiaalmeedias, et 23. juunil – üheksa päeva pärast kaksikpoiste Zioni ja Zillioni ilmaletulekut – sünnitas ta poja, kes saigi nimeks Zen.

Armukahuri lakkamatute beebiuudiste valgel muutub kõnekaks Cannoni repliik 2017. aasta intervjuus, kus ta rääkis saatejuht Howard Sternile oma raskest haigusest, luupusest. Kui Stern küsis, kas telekuulsus surma ei karda, kinnitas Nick: „Ma ei karda teda. Ma võtan ta avasüli vastu. Olen jõudnud punkti, kus suren ilmselt varem kui enamik inimesi. Arstid on seda öelnud. Aga ma elan stiilis: „Persse! Ma võin hommikul ära surra, nii et seksime kogu öö! Milleks kondoom? Mind ei pruugi homme enam elus olla.““