Gwen Stefani ja Blake Shelton 2019. aastal.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. juuli 2021, 09:47

HÕISSA, PULMAD! Gwen Stefani ja Blake abiellusid (1)

Kuigi mõni nädal tagasi kahtlustati, et Gwen Stefani ja Blake Shelton on salamisi pulmi pidanud, lasid lauljad end ametlikult paari panna sel laupäeval - Blake'i Oklahoma rantšo territooriumil asuvas väikeses pühakojas.

Kuuldused salapulmadest vallandusid vähem kui kuu aega tagasi, kui No Doubti staari vasakus käes nähti briljantsõrmust. Kuid pulmad peeti New York Posti teatel alles üleeile. Teisipäeval olid Blake (45) ja Gwen (51) võtnud välja ametliku abiellumisloa. Nende kihlumisest - Stefani sai oma kallimalt sõrme poole miljoni dollarilise sõrmuse - oli möödas kaheksa kuud.

Kuulu järgi lasi Shelton oma rantšosse ehitada kabeli just selleks, et oma südamedaamiga seal paari minna. Ka Blake'i uus häärber on püstitatud nende ühiseks koduks.

Muusikupaar hakkas kurameerima 2015. aastal. Neid oli kokku viinud telekanali NBC võistlus „The Voice“, kus kumbki sai treeneri rolli. Toona olid rokktäht ja kantrikuulsus värskelt lahutatud. Juulis 2015 andis Shelton sisse paberid enda ja oma teise naise Miranda Lamberti liidu lahutamiseks. Abielu oli kestnud neli aastat. Vaid mõni nädal hiljem šokeerisid Stefani ja tema mees Gavin Rossdale fänne, teatades 13 aastat kestnud abielu lõppemisest. Neil on kolm poega.