Foto: Aldo Luud
Inimesed
3. juuli 2021, 19:00

Jaagup Kreem hirmuäratavast fännist: ta kandis samu riideid nagu mul, osad tätoveeringud olid ka täpselt samasugused (10)

„Kunagi oli üks tüüp. Ta kandis samasuguseid riided nagu mul. Osad tätoveeringud olid ka täpselt samasugused. See oli päris creepy,“ räägib Jaagup Kreem saates „SuhteVimkad“.

Sellega aga veidrate fännide lood otsa ei saa. „On igasuguseid inimesi, kes erinevatel eluperioodidel on pannud päris tõsiselt hullu,“ tõdeb Kreem. „Näiteks tean paari inimest, kes on küsinud autogrammi käe peale... ja siis paar kontserti hiljem tuldi näitama: näe, ma tätoveerisin selle üle! See on ikka raju.“

Samuti avaldab Kreem, et on üks piir, millest paljud fännid üle lähevad: „Minu postkasti on pandud kirju ja lilli ja igasuguseid asju. Kui näed Termikat kontserdil, siis loomulikult on fännidel õigus tulla, küsida autogrammi ja teha pilti koos. Meile see väga meeldib!“

„Kui sa aga kodus oled, siis postkastist kirja leida on ikka päris hirmutav,“ tunnistab Kreem ning jääb arvamusele, et iga inimesel on õigus privaatsusele.