Amber Heard

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
2. juuli 2021, 09:48

ÜLLATUS! Johnny Deppi eksnaine Amber Heard sai ootamatult emaks (1)

Johnny Deppi eksabikaasa Amber Heard teatas eile Instagramis, et ta on aprilli algusest saadik ema. Näitlejanna andis mõista, et laps sündis surrogaatema abiga.

35aastane Amber tutvustas maailmale 8. aprillil sündinud tütart, kellele ta pani nimeks Oonagh Paige. Paige'i nime kandis näitlejanna mullu surnud ema, märgib uudist vahendav People.com.

„Otsustasin neli aastat tagasi, et tahan last. Tahtsin seda teha omaenda tingimustel,“ kirjutas Heard. „Loodetavasti jõuame punkti, kus on normaalne, et hälli saamiseks ei pruugi tahta sõrmust.“ Deppi eksnaine kuulutas oma postituse lõpus, et tütar tähistab tema ülejäänud elu algust.

Biseksuaalne Heard on eelmise aasta algusest saadik kurameerinud kineast Bianca Buttiga. Butti võitles eelmise kümnendi keskel rinnavähiga ning kajastas seda ka Instagramis, kuid USA ajakirjanduse andmeil naasis kuri haigus mullu. Foto on pärit 2016. aastast.

Amberi kohtulahingud eksmehe Deppiga, keda ta süüdistab vägivaldsuses, pole kaugeltki läbi. Londoni kohus otsustas küll, et Deppi võib naisepeksjaks nimetada, kuid „Kariibi mere piraatide“ staar käib oma naisega kohut ka Virginia osariigis, süüdistades teda laimus ja nõudes valurahaks 50 miljonit dollarit. Sealne kohtuprotsess on Covidi tõttu lükatud järgmise aasta kevadesse.