Inimesed

SÕJAKIRVES MAETUD? Printsid Harry ja William avasid ema Diana mälestussamba naerulsui (22)

LISA KOMMENTAAR

Lp. Reaalsus3. juuli 2021, 11:12
Üldiselt olen Teiega nõus. Kuid see ei anna kellelegi õigust teist kommenteerijat solvata isegi kui see kommentaar on üle dramatiseeritud. See inetu kommentaar kustutati varsti. Kirjutate, et Diana kirjeldamiseks piisab sõnast "sümpaatne". Sümpaatseid inimesi on palju. Ainult sümpaatiast ei piisa rahva armastuse võitmiseks.
Arvamus2. juuli 2021, 22:27
Diana oli lisaks ilule tõesti väga sümpaatne. Olen temast aasta varem sündinud ja mäletan, et teda nimetati südamete printsessiks. Inglismaal rahvas väga armastas teda. Siinsed kritiseerijad, mõelge, mis võis selle põhjus olla. Ei tasu norida kaaskommenteerijate sõnade kallal. Siin avaldavad oma arvamust tavalised inimesed, kel arvatavasti puudub ajakirjaniku haridus, et oskaks neid sõnu nii hästi seada. Oma arvamust ja sümpaatiat on igaühel õigus väljendada. Kui palju temast üldse teavad noorema põlvkonna inimesed, on ise küsimus.
Numaitia...2. juuli 2021, 14:03
.. kas ei osata teha neid kujusid kuidagi rohkem sarnasteks, tegelikule.. See on küll üks kummaline võõras naine seal
Mehed lepivadki enamasti mingil hetkel ära2. juuli 2021, 10:42
Aga küll koju jõudes naised jälle selgeks teevad, mis ok, mis mitte :)
To 09.082. juuli 2021, 09:26
Sul on imelik arusaam südame puistamisest. See tähendab omaenda elust mingite faktide rääkimist, mida igaühele ei räägita. Kui aga on artikkel õnnetult hukkunud Dianast, keda rahvas väga armastas, siis ei ole küll midagi imelikku kui tema mälestuseks häid sõnu öeldakse. Selleks ju ongi võimalus kommenteerida.
Jah. Nii on2. juuli 2021, 09:34
Ma ka nägin, kuidas Diana otsis ja keelustas maamiinid, toitis välihospidalides haavatuid, kaitses nälgivaid naisi ja lapsi ja viis oma palukesed kõik neile, käis abiks maasikakorjajatel, sest tal oli hell hing
To Arva, mida tahad, aga...2. juuli 2021, 09:36
Sina pole mingi ütleja, mida võib kirjutada.Ainult solvavaid komme ei tohiks kirjutada.
Siirus2. juuli 2021, 06:57
Kas see pole siis solvav, kui sa kogu südamest s iiralt avaldad oma lugupidamist Dianale ja keegi näeb seda kui irooniat ning arvab, et seda tegi kas mõni gei või põdur vanamutt?Ta lIlmselt jä i lapsena ihtsalt ei suuda mõista, et on ka siiraid ja sooja südamega ning hella hingega inimesi ole mas, kes suudavad ka endast kaugema le vaadata, teiste le mõelda, mitte pole egoistid.! Arvaja on ilmselt nii enesekeskne, et tal puudub hea tahe ka teistele mõelda. Kahju sellisest arvajast. Ilmselt jäi kunagi kodusoojusest ilma ja lähedaste armastusest, et nii k alk on.
Arva, mida tahad, aga anonüümsed ...2. juuli 2021, 09:08
...kommentaariumid ei ole paik, kus oma südant puistata. Kindlasti oled sa ka selline, kes sellistes kohtades kaastunnet avaldad a la Avaldan sulle kuninganna Elisabeth II kaastunnet , abikaasa Philip surmapuhul
Reaalsus2. juuli 2021, 09:19
Ei ole küll selle solvava kommentaari kirjutaja, aga vbl too inimene on lihtsalt reaalne ega talu mõttetut lääget üle dramatiseerimist? " Suure südame ja lahke, hella hingega..." Need on omadused, mida teab vaid väga lähedane inimene, kellel on olnud vahetu isiklik kokkupuude ja kogemus.. vbl teil tõesti on ?? Siis oleks kena ka isiklik kogemus lisada... Kaugelt võõrast inimest hinnates piisab täiesti: "oli väga sümpaatne ja meeldiv inimene.." või "tubli ja armastusväärne.." Ilma selgituseta ülepaisutatud kommentaarid on vulgaarsed..
Huvitav, huvitav..2. juuli 2021, 00:35
Ei tea, kas kallis ajakirjanik lootis kaklust näha? Kas sellest veel ei piisa, et Kate pidi koju jääma, et mitte harryt solvata ja mexybabyt välja vihastada? Või see näitab korras suhteid, et Harry pani otsejoones montecito poole ajama..? Aga naeratus oli näol... 👍🏻
Mälestus2. juuli 2021, 07:03
Parem pool muna kui tühi koor. Vähemalt oli see õrnõhuke püüdlus suhe te soojenemise suunas. Hea, et midagi koos ette võtsid. Pole oluline, milline mälestussammas välja nägi tähtis on see, et vennad KOOS selle ettevõtmisega toime tulid, emale oma lugupidamist ja armastust ning austust näitas id.
Ülekohus2. juuli 2021, 00:03
Kui midagi head ütled, siis läheb modereerimisele. Ja mõni teine võib öelda suvalisi solvanguid! Kus on õiglus?
Õiglus2. juuli 2021, 00:22
Mingi imelik taies- Diana, üks tüdruk ja üks kräsupea1. juuli 2021, 21:57
Või tgl. ei ole imelik. Nüüd peab igas filmis, igas telesaates ja igal monumendil osaline olema ka mõni tõmmunahaline rosinasilm
pole1. juuli 2021, 22:28
On 2. juuli 2021, 00:21
Hea mälestus1. juuli 2021, 21:53
Mina olen üks neist, kes teda hästi mäletab ja austab. Ilus inimene oli. Nii välimuselt kui hingelt. Suure südame ja lahke , hella hingega.
1. juuli 2021, 22:13
Normaalne1. juuli 2021, 23:05
Jah--le. Diana oli normaalne naine, mitte 100 kilone mammi. Täitsa normis kehaga.
1. juuli 2021, 21:38
Täitsa jama! Polegi midagi urgitseda ja klatšida?! Kus on kehakeele eksperdid?
Miks niile2. juuli 2021, 09:01
Sõjakirves maetud? ...poisid avasid ema mälestussamba naerulsui! No ei suuda juba ainuüksi nii rumalas pealkirjas midagi head näha. Näen vaid ajakirjanikku, kes teeb artikleid vaadates pilte teadmata loo tausta või sisu. Või pole üleüldse jooksvalt olukorraga kursis. Praegust olukorda arvestades oleks täiesti normaalne pealkiri: Printsidest vennad avasid emale mälestussamba. Või prints Harry naasis UK-sse ema mälestussammast avama. Või Harry ühines Williamsiga ema..... Jne jne.. Jah - ei meeldi rumalus.