Inimesed

NINANIPS MELANIA TRUMPILE: Jill Biden poseerib Vogue'i esikaanel (7)

LISA KOMMENTAAR

Jaanus25. august 2021, 07:22
Kuidas suudab nii vaimselt kui füüsiliselt vigane ja põdur terveid ravida? Te vaid vaadake selle Bideni päritolu ja poliitilist karjääri. Ainuüksi selle taustal, mida netist leiab, on see fahmiil kõike muud kui väärikas ja terve (vaimselt). Vouge kaanele võib iga suvaline olend sattuda, näiteks Kardashianid vms sodi, see pole ju mitte mingisugune eriline saavutus.
to Maali , 1. juuli 2021, 16:34
googelda , kuidas Jill lava peal demonstrandile kätega kallale läheb . Tegemist oli Bideni valimiskampaaniaga . Selles tseenis ei ole elegantsust ega intelligentsust näha , vaid primitiivsust !
Laine , Welle 1. juuli 2021, 16:11
Melania Trump on ka „ Vogue“ esikaanel poseerinud ! Trump tegi tohutu eeltöö , et covidi vastu vaktsineerimine kiirelt toimuks Ameerikas ( USA alustas süstimisega juba Detsembris) + Trumpi valitsus eraldas suured summad corona vaktsiini tootjatele ja teadlastele , paluks seda mitte unustada . Jill a la „ Cover Girl“ see on extra nii tehtud ja soovitud , puhas provokatsioon meedia ja poliitika poolt .
1. juuli 2021, 13:13
Mida sellest endisest sloveenlasest modellist nii väga näidata.
Ninanips1. juuli 2021, 11:40
Kui Melania oleks olnud mõne demokraadist presidendi abikaasa, siis oleks tema pilt olnud iga teise Vogue numbri kaanel, Vogue toimetajad oleksid suudelnud tema ees maad ja tituleerinud teda universumi kõige täiuslikumaks naiseks.
Maali1. juuli 2021, 11:38
pr, trump võis ju olla elegantne (?) kuid kas ka intelligentne ? pr. Bideni puhul seda küsimust ei kerki.
Jaanus25. august 2021, 07:12
Teie loogika järgi inimesed, kes ütlevad seda mida mõtlevad, siis ebaintelligentsed. Need aga, kes oskavad nunnult valetada, on haritud ja intelligentsed. Kas ma sain Teist õigesti aru?