Saund

GALERII | 25 AASTAT | Ansambli Jam liikmed Mihkel ja Juss: meie esimene kontsert oli sensatsioon, saalis polnud võimalik hingata (8)

LISA KOMMENTAAR

"eriline" lauluhääl1. juuli 2021, 21:59
Vist ei meeldi mu kriitiline sõnum, et juba miinus kirjas? 😊
"eriline" lauluhääl1. juuli 2021, 21:57
Ei tea, kas kellegile meeldib see ebamäärane inin, et kommentaaridele miinuseid trükib?
Urmas2. juuli 2021, 01:07
Kas sulle mitusada aastat tagasi elanud ja nüüdseks surnud Beethoweni muusika meeldib? Kui ei, siis paluks sõrmekesed klaviatuurist eemal hoida!
1. juuli 2021, 21:35
Juba aastakümneid ei kritiseeri ükski popmuusika õpetaja või juhendaja laulutehnikat, kõik kiidavad takka nasaalset ininat ja kõrikraakatust. Hääl peab tulema suust. Prooviks pigistagu igaüks oma ninsõõrmed kinni ja proovigu häälega laulda.
🌹🌹🌹1. juuli 2021, 10:42
No kuulge! Kvaliteedist siin küll rääkida ei saa!, Natuke võiks Mihklil ikka enda vastu kriitilist meelt ka olla. Tal ei olnud ammustel aegadel erilist lauluhäält ega pole seda ka praegu. Ei ole mõtet nina nii püsti ajada ja suurustada. Kui inimene on LIIGA enesekindel, siis võib ninanipsu saada. Suurushullustus pole hea märk. Viisipidamine on üks asi, aga see ei tähenda veel LAULUHÄÄLE olemasolu. Need on erinevad asjad. Enne, kui nokk lahti teha, võiks ära kuulata mõne lauluõpetaja arvamust. See ei tee paha. See, et ta pianist on, ei tähenda veel, et tal ka HEAD LAULUHÄÄLT on.
Urmas2. juuli 2021, 01:02
Kas sina ületasid tema omaaegset populaarsust? Arvan, et ei.
Optimist1. juuli 2021, 10:29
Vabandust, et nii ütlen, aga Mihklil pole ju lauluhäältki! Laulab nagu läbi nina. See ei ole sobilik laulmiseks. Võiks ju ikka veidi kriitilisem olla oma hääle suhtes, lasta enne mõnel lauluõpetajal kuulata ja hinnata, kas on sobiv laulmiseks. Mõnel väiksel poisilgi on parem hääl,ilma häälemurdetagi. Seda enam, kui ta tegeles muusikaga. Ja ega praegugi palju parem ole.
Urmas2. juuli 2021, 01:00
Ja kuidas kõlab ÕL kommentaator Optimisti hääl? Kurgupõhjast? Täpselt samamoodi inisesid kommentaator Optimisti sugused kriitikud eelmisel sajandil Jaak Joala kallal, et ta laulab läbi nina.