Printsess Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi oma kihlusportreel.

Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
28. juuni 2021, 13:48

Printsess Beatrice'i mees avaldas liigutava postituse sündimata lapsest

Elizabeth II pojatütre printsess Beatrice'i abikaasa Edoardo Mapelli Mozzi meenutas Instagrami postituses oma kasuisa, kelle surmast täitus äsja kümme aastat. Mozzi mainis postituses ka oma tulevast last.

Itaalia aadlisuguvõsast pärit 37aastase kinnisvaramoguli ja miljonäri kasuisa Christopher Shale oli ärimees ja poliitik, kes suri 2011. aastal 56 aasta vanuses. Shale'i tabas Glastonbury muusikafestivalil välikemmergus infarkt, kuid tema elutu keha leiti alles järgmisel päeval - 18 tundi pärast seda, kui tema kadumisest oli teada antud.

Kasupoeg Edo avaldas Christopheri kümnendal surma-aastapäeval kahetsust, et kasuisal ei õnnestunud tema ja ta õe Natalia lastega kohtuda. „Ei möödu päevagi, mil ma sulle ei mõtleks ning sinu õppetundidele ei toetuks. Ütlesid mu 18. sünnipäeval, et minu kasuisaks olemine on su elu suurim au ja privileeg. Vastan samaga: su kasupojaks olemine on mu elu suurim au ning ilma sinuta mind siin praegu ei oleks. Ma tean, kui uhke sa täna meie üle oleksid, ja kahetsen, et sa ei saanud kohtuda oma kolme ja peatselt nelja lapselapsega. Millist rõõmu nad küll sulle toonud oleksid! Olin Wolfie-vanune, kui sa mu ellu tulid ja kõik muutsid.“

Edol on eelmisest kooselust Ameerika arhitekti Dara Huangiga poeg Christopher Woolf, kes sündis 2016. aastal. Edo õel Natalial on kaks last. Printsess Beatrice'i beebi peaks ilmale tulema sügisel. Lapseootusest teatas kuningakoda maikuus.