Ed Sheeran

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. juuni 2021, 12:00

Tütre sünd sundis Ed Sheeranit halbadest harjumustest vabanema

Ed Sheeran avaldas äsja uue singli „Bad Habits“ ehk „Halvad harjumused“. Briti megastaaril endal on neid olnud omajagu, kuid tütre sünd muutis kõik.

Ed ja tema abikaasa Cherry Seaborn teatasid mullu augustis tütar Lyra Antarctica sünnist. Laulja rääkis BBC Radio 1 intervjuus, et isaks saamine on muutnud tema suhtumist ellu ja töösse. „Niipea kui Cherry ütles mulle, et ta on rase, toimus elus nihe, mis puudutab tööd ja tervist ja seda, mida ma suhu panen, olgu see toit või alkohol. Hakkasin rohkem trenni tegema ning mu elurütm muutus veidi tervislikumaks.“

Möödanikuks said kella kaheni öösel kestvad lindistussessioonid - nüüd on Ed „üheksast viieni“-mees. „Produtsente ajab see muuseas marru.“ Sheeran rääkis, et töötas Los Angeleses samade produtsentidega, kes selliste staaridega nagu Post Malone ja Dua Lipa alustavad tööd kell kuus õhtul ja lõpetavad kell kuus hommikul. „Ütlesin: „Jaa, me alustame kell üheksa.“ Ja nemad olid šokis. „Aga ma olen avastanud, et nii saab rohkem tehtud. On vähem mõttetut sahmerdamist.“

Sheeran on varem rääkinud, et tal on sõltlase iseloom. „Loen praegu Elton Johni raamatut ja seal on palju sarnasusi. Ta kirjutab: „Võisin lihtsalt järjest jäätist süüa ja seejärel süüa neli magustoitu, kuni ma oksendasin.“ Ma olen sedasama teinud. Või kui ta näiteks on proovinud, mitu martiinit ta juua suudab. Ma olen ka seda teinud," rääkis Ed ühes intervjuus.

„Suhkur, maiustused, rämpstoit, kokaiin ja alkohol panevad sind end aina paremini tundma, mida rohkem sa neid tarbid, kuid need on su jaoks kõige hullemad asjad. Sõltlasena on raske end piirata, aga piirangud on võti,“ teab laulja omast käest.