Foto: Vidapress
Inimesed
26. juuni 2021, 10:00

Prints Harry ei rääkinud õigust, väites, et isa keeras ta rahakraanid kinni (30)

Prints Harry teatas Oprah Winfrey intervjuus, et perekond keeras 2020. aasta esimeses kvartalis tema rahakraanid kinni. Kuid ametlikud andmed näitavad, et prints Charles jätkas poja ja tema pere ülalpidamist ka siis, kui nad olid Briti kuningakojast lahkunud.

Briti troonipärija esindaja ütles, et prints Charles jätkas oma noorema poja ja tema naise Meghani rahalist toetamist eelmise aasta suveni, kuigi nood lahkusid Briti kuningakojast märtsi lõpus. Walesi prints panustas oma poegade Williami ja Harry ning nende perede ülalpidamisse 4,5 miljonit naelsterlingit, mis olid pärit tema sissetulekust oma hertsogkonnast Cornwallist.

„Nagu me kõik mäletame, teatasid hertsog ja hertsoginna 2020. aasta jaanuaris, et nad taanduvad töötava kuningliku pere ridadest, ning hertsog ütles, et nad võtavad sihiks rahalise iseseisvuse. Walesi prints määras neile märkimisväärse summa, et neid selles üleminekus toetada. Rahastamine lõppes eelmise aasta suvel. Sussexid on nüüd rahaliselt iseseisvad,“ vahendab BBC News.

Sussexid eitavad vassimist. Nende pressiesindaja sõnul viitas prints Harry Oprah intervjuus majandusaasta esimesele kvartalile aprillist juuli alguseni.