Inimesed

Prints Harry ei rääkinud õigust, väites, et isa keeras ta rahakraanid kinni (30)

LISA KOMMENTAAR

Hewitt15. aprill 2022, 15:41
Charles maksab, mitte selle TÕELISE ja AINUKESE PRINTSI isa. Maksja on Charles.
häbi peaks olema27. juuni 2021, 14:00
Kalkulaator26. juuni 2021, 21:22
Halvale Dianale---oh s ind küll! Oled ikka sinisilmne! Lapseeast on asi kaugel! 🤑Sinu mõttemaailm on ikka liiga kalk! Sa arvad, et kui sa ise oled külm ja mitte väga südamlik, et siis on KÕIK SELLISED! AGA on ka teistsuguseid inimesi. No ilmselt pole mõtet seletada, su süda selleks liiga kõva. Külm nagu kivi
Kuninganna Elizabeth26. juuni 2021, 20:36
Kas Halval Dianal endal ei ole piinlik sellist iba ajada?! Südametu inimene oled!
Halb Diana26. juuni 2021, 21:12
Loomulikult ei ole; kõik, mis ma kirjutasin on sada korda kinnitust saanud. Sorry, lapseke, kui sinu unistuse ideaalsest printsessist purustasin. Ideaalist oli asi kaugel. Lisan veel seda, et oma elu lõpupoole Diana populaarsus kahanes hirmkiiresti. Tal "vedas", et õigel ajal ära suri, mis ta paljude jaoks "pühakuks" tegi. Oleks ta elanud, oleks teine lugu olnud.
Lugeja 26. juuni 2021, 20:31
Charls oli sel ajal juba täismees, mitte poisike, kes armub ja abie llub KOGEMATA. Ju siis Diana ikka meeldis talle ja armas tas teda. Diana ei pressinud ISE sinna perre vaid kuninganna ise soovitas teda. Kui Diana ili noore tüdrukuna, teis melisenq OMA EMA poolt hüljatud, siis loomulikult oli ta hinges valu, aga see ei tähenda, et ta oleks peast sassis olnud. Sellisena poleks ta KINDLASTI kuninglikku perre vastu võetud. Tema tegeles omamoodi heategevusega ja Charls teistmoodi, teise alaga. Pole seda väitnudki, et tema EI tegelenud.Aga kellegile Di kellegile sõnumeid küll ei saatn
Kirjutaja26. juuni 2021, 21:20
Diana pingutas, nii et silme ees must, et iga hinna eest Walesi printsessiks saada. Oli teda ju kasvatatud ainsa eesmärgiga elus - hästi abielluda. Ehk nagu keegi ütles - tal oli ainult üks ülesanne ja ta ei saanud sellegagi hakkama. Tema ema ei hüljanud teda päriselt - lihtsalt Diana isa oli jõhkard ja manipulaator, kes (oma naise karistamiseks) läks kohtusse ja võitis Diana hooldusõiguse tänu sellele, et Diana emapoolne vanaema tunnistas kohtus oma tütre vastu. Seesama vanaema oli kuninganna ema suur sõbranje ja koos pidasid nad salanõu Diana Charlesi naiseks sokutamiseks.
Liispett ise valius õige15. aprill 2022, 15:43
Charles oli ligi 30 ja TÄITIS KUNINGANNA KÄSKU.
Hea Diana26. juuni 2021, 16:12
Diana jäi silma paljudele oma HEADUSE SÜDAMLIKKUSE, SUUREMEELSUSE ja muu heaga. Ja nii sattus tema teele mees, kes oskas ja suutis talle anda seda, millest Diana puudust tundis. See on raamatust"Diana viimane aasta". Kui Diana oleks olnud liiderlik ja ringitõmbaja naine, siis vaeva lt oleks tema matustel toodud hunnikute viisi lilli, matusepärgi ja rahvas poleks seisnud meeseltrite, sadada, tuhandete kaupa tema matusel, kuningakoja väravate taga! RAHVAS AUSTAS DIANAT!
Halb Diana26. juuni 2021, 16:17
Eks see üks veider psühhoos oli, mis Diana surma järel toimus. Rahvas ei teadnud essugi Diana ringitõmbamisest ja voodist voodisse hüppamisest. Natuke imelik ei ole sul sellist iba ajada? Või ok, kui oled 11aastane, siis arusaadav.
Al Fayed26. juuni 2021, 16:18
Kes see üllas prints siis oli, kes Diana teele sattus? Playbo Dodi? Ära aja naerma.
Hea Diana26. juuni 2021, 19:37
Halb Diana---kas tõesti arvad et 11---aastane huvituks kunagisest kuningapere printsessist Dianast? No ma ei tea, kust planeedilt sa pärit oled? Kummaline mõtlemine sul! See pilnud psühhoos, vaid südamlik austus. Aga sina ilmselt ei teagi, mis sellised mõisted tähendavad----hoolivus, südamlikkus, heatahtlikkus, abist mine jne. Seda võib sinu kommentaari stiilist välja lugeda. Sa ise ilmselt ei olegi valmis ega võimeline kellegi vastu neid tundeid välja näitama. ☹️
To Halb Diana ...27. juuni 2021, 21:26
... teil on täiesti õigus! See, kes siin Dianat õigustab on arvatavasti mingisugune suur serbikate fänn, kes usub et hea on alati hea ja ülejäänud on kõik pahad ja selle hea vastu. Diana polnud küll paha aga kõigest inimene nagu me kõik ning eks see noorelt emata jäämine lõi tal kuplialuse sassi küll. Camilla ja Charles olid enne Dianat koos ja viimane abiellus rõõmuga hoolimata kõigest lootes et temast saab printsess ning pärast kuninganna, kuid reaalne elu lõi tal jalad alt ja muidugi vaimne tervis halvenes ja tema teod muutusid selliseks nagu need muutusid. Lihtrahvas on naiivne.
see on saavutus,15. aprill 2022, 15:45
teada on 50 /viiskümmend/ südamesõpra,kes teda voodis lohutasid ja kurjad keeled kirjutravad-räägivad-mäletavad, et Charlesile meisterdas noorema poja tema truu abikaasa suur arrrrmastus .
Hea Diana26. juuni 2021, 16:02
Petmist ALUSTAS Charles, sest Diana kõrvalt semmis ta ikka veel oma endise armukese Camillaga. Diana ei leidnud kuninganna ja teis te poolt mõistmist, Charles tegeles muuga ja nii ei suutnudki Diana <ühel hetkel enam vastu pidada ning leidis kellegi, kes talle tähelepanu pööras, teda austas. Ta jäi varakult ema armastusest ilma, igatses õrnust ja hellust ning just sellepärast ei olnud ta nii kalk ning tundetu, kui teised kuningakojas. Käis haiglates haigeid lapsi vaatamas annetas ravimiseks raha, käis sõ jameestega kaasas miiniväljadel, tegi palju muud head. Andis endast HEAD!
Halb Diana26. juuni 2021, 16:10
Jah, Charles ja Camilla olid armastajad enne Charlesi abielu. Kuid abielu rikkus esimesena Diana. Dianal oli nii häid kui halbu omadusi. Lisaks ei olnud ta vaimselt päris terve. Mis puutub heategevusse, siis Charles on aastakümneid sellega tegelenud - Prince's Trust, loodus, ökoloogia, roheline eluviis jne. Nad olid lihtsalt liiga erinevad inimesed. Polnud nii, et üks oli pühak ja teine saatan. Ja see, et Diana ei suutnud ühel hetkel vastu pidada - Diana käitus kohutavalt, terroriseeris oma abielumeestest armukeste abikaasasid sadade vastamata kõnedega iga päev jne jne.
Hea Diana26. juuni 2021, 20:03
Eksid! Charls tegi Camillaga tegemist ka abiellumise ajal,salaja. Kuninganna soovitas ISE CHARLSILE Dianat, abiellumine polnud ju vägisi. Laulatusele ei lähe ju VÄGISI kellegiga, seal peres ei tulnud see üldse jutukski! Charls oli siis juba täismees, mitte poisike, kes armub ja abiellub KOGEMATA. KUI Diana oleks talle vastumeelt olnud, ega siis poleks temaga ju abiellunudki! Väga kummaline jutt on sul, justkui vihkaks tagantjärgigi Dianat. Siin po'le üldse juttu temast, ei saa aru, kust sa Dianast teema üles võtsid?! Jutt on tema nooremast pojast, mitte Di--st.
Diana oli eriti hea siis,kui ...........15. aprill 2022, 15:48
ei alustanud. Aus jatruu leedi ei saanud ju üksi voodis olla ,kui kole ja hirmus Charles maa ja mere taga (Kariibi merel) aega viitis. Muidugi ei rikkunud leedi abielu, ta kasutas lihtsalt teist meest oma lustiks.
Sündsustunne26. juuni 2021, 15:52
Täiskasvanud mehel peaks olema HÄBI oma isa, vanemate kulul elada! See ei kõlba kuhugi! Otsigu ISE endale ja oma perele elatist! MINGU TÖÖLE ! NAGU KÕIK NORMAALSED TÄISKASVANUD INIMESED! JA kui naisukesel titehoolduse aeg mööda saab, siis Meghan samuti! Ärgu elagu oma vanema te kulul! Kui on ära pöördunud kuningakojast ja sealsetest traditsioonidest, siis teenigyu endale ise elatist. Siis pole neil ÕIGUST kuningakojast midagi tahta! Piinlik ei ole endil!? Elada oma esivanemate armust🥴.?
Tööbüroo26. juuni 2021, 16:19
Nu aga mis tööd oskab üks väga väikese aruga prints teha? Surnud emme meediale parseldamine on ainus, millega ta hakkama saab...
pojakene ju ainult suurest lugupidamisest mustab ja teotab15. aprill 2022, 15:50
surnud emmmmmmee kondid-luud toovad dollareid
ESPOOST26. juuni 2021, 14:31
Carles pole õige mees.Aitas Diana tragöödiale kaasa.Ebameeldiv persoon.
Charles26. juuni 2021, 14:53
Diana suri, sest ronis purjus autojuhiga autosse ja ei kinnitanud turvavööd. Sel pole midagi Charlesiga pistmist. Ja Diana polnud mingi õieke - petmist alustas tema ja ajas oma abielu jooksul kolm teist abielu lõhki.
🌸🌸🌸26. juuni 2021, 15:53
Charles, mitte Carles. Õpi õigekiri selgeks!
No26. juuni 2021, 12:52
Rääkis ju õigust,kui juba eelmise aasta suvel keerati rahakraanid kinni. Milles küsimus?
Bo26. juuni 2021, 14:54
Tema väitel keerati rahakraanid kinni "in the first quarter of 2020" ehk 2020. aasta esimeses kvartalis, aga tegelikult maksis Charles neile suveni.
Teeline26. juuni 2021, 15:05
Ja mida tal vinguda oleks olnud? Läks oma käe peale elama, aga ikka, papa-mamma anna pappi.
26. juuni 2021, 12:39
eks ta rääkis seda, mida kullakaevaja käskis...
tõeline26. juuni 2021, 11:39
seebiooper. Enne käis üks hala, et pidevalt ajakirjandusel hambus, nüüd topib end ise ette, et ikka pildil püsida. Kõik müügiks, aga kauaks seda kaupa ikka jätkub, lõpuks kogu tragöödia iiveldamiseni läbi nämmutatud.
Hints Parry26. juuni 2021, 11:11
Harry ja tõerääkimine ei käi kokku.