Britney Spears 2019. aasta juulis.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
25. juuni 2021, 10:17

Britney Spears palub fännidelt andestust, et on neid kaks aastat petnud (1)

Britney Spears palub fännidelt vabandust, et on mitu aastat jätnud mulje, nagu oleks tema elus kõik roosiline. Neljapäeval pihtis superstaar kohtus, et isa kohtleb teda nagu seksiorja – sunnib rasedusvastaseid vahendeid pruukima ja vastu tahtmist töötama. Britneyl pole mingit privaatsust – isegi alasti.

Spears astus esmakordselt ise kohtus üles, taotlemaks 13 aastat kestnud eestkoste lõpetamist. Ta kirjeldas oma elu isa Jamie Spearsi käe all orjapõlvena, milles temal, kahe teismelise poja emal, pole mingit otsustusõigust isegi kõige intiimsemate elusfääride üle.

Hiljem kirjutas Britney pika Instagrami-postituse, milles palus fännidelt vabandust, et on viimased kaks aastat sotsiaalmeedias head nägu teinud. „Usun, et tahame inimestena kõik muinasjutulist elu, ja mu postituste põhjal jääb mulje, et mu elu on vapustav.“ Kuid see pole tema sõnul tõsi. Tal oli häbi tunnistada, milline ta elu tegelikult on.

Britney ütles, et on õppinud halva mängu juures head nägu tegema oma emalt Lynne Spearsilt. „See oli mu ema üks paremaid jooni – kui olin väiksem ja tal oli halb päev, tegi ta minu ja mu õe ja venna nimel alati näo, et kõik on korras.“