Eesti Laul 2019 teine poolfinaal Tartus.Foto: Erlend Štaub
Inimesed
21. juuni 2021, 19:25

Lauri Pedaja armukadedusest: nägin unes, et praegune kullakallis pruut Gethel pettis mind (15)

„See on nii loll põhjus, miks olla kellegi peale armukade, aga ma arvan, et seda on juhtunud ka teistel inimestel,“ räägib Lauri loo armukadedustundest saates „SuhteVimkad“.

„Situatsioon oli väga süütu. Magasin öösel ja nägin unes, et minu praegune kullakallis pruut Gethel pettis mind. Ma ärkasin hommikul üles ja ma olin täiesti löödud,“ jutustab Lauri. „Mul oli nii raske ja rõve tunne. Täiesti mossis ja tossis. Läksin koeraga jalutama ja üritasin rahuneda, et “Lauri, rahune maha! See oli uni, see ei tähenda mitte midagi,“ aga ikka oli selline vimm sees.“

Jalutuskäigult naastes tundis Lauri pruut huvi, mis viga ja miks mees halvas tujus on. Lauri meenutab, et vastas lausega „Ma nägin, et sa petsid mind unes“. „Siis kui ma selle lause kõva häälega välja ütlesin, siis ma sain aru, et see kõlab nii valesti,“ räägib ta naljatledes.

Armukadedustunded ei lähe Lauri arvates lihtsalt mööda. „Ma olen kõvasti vaeva näinud ja tööd teinud,“ tunneb ta, et ise on vaja vaeva näha. „Olin pool aastat Eestist ära. Töötasin laeva peal. Läksin laevale tööle sellepärast, et olla üksi enda mõtete ja probleemidega,“ meenutab Lauri, et igal õhtul mõtles ta ebamugavatest ja valusatest teemadest. „Uurisin, puurisin ja vaatasin endale tugevalt otsa, et aru saada, miks mul on sellised kompleksid või probleemid. Ma olin endaga aus ja tegin endale seeläbi päris palju haiget.“ Lõpuks leidis ta küsimustele vastused ja tundis end laevalt tagasi tulles vaimselt tervemana.