Bindi koos oma ema Terri ja vend Robertiga 2013. aastal.

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
21. juuni 2021, 15:31

Krokodilliküti tütar süüdistab oma vanaisa psühhoterroris (1)

Traagiliselt surnud Austraalia teletähe Steve Irwini tütre isadepäevapostitus paljastas inetu saladuse.

Bindi Irwin oli kaheksane, kui tema kuulus isa telesaate võtteil astelrairünnakus hukkus. Tänavu märtsis sai 22aastane Bindi emaks - talle ja Chandler Powellile sündis tütar. Eilse isadepäeva puhul pühendas Bindi oma isale, abikaasale ja äiale armsa postituse. Kui keegi kommentaator küsis, miks ta on välja jätnud oma isaisa Bob Irwini, kirjutas Bindi nende keerulistest suhetest.

Tema sõnul on Bob keeldunud tema ja ta perega suhtlemast, vahendab New York Post. „Avalikult väidab ta jätkuvalt, et tahab meie seltsis olla, kuid tegelikult olen pidanud kogu elu tema psühhoterrorit kannatama.“ Bindi väitel on vanaisa teda kogu elu ignoreerinud. „Ta pole mulle eales ühtki head sõna öelnud.“ Bindi väitel on Bob aastate jooksul koguni tema saadetud kingitused avamata tagasi saatnud.

Bindi sõnul on tema pere Bobi 1992. aastast saadik rahaliselt üleval pidanud ning saadab talle endiselt iganädalasi makseid. Kuid Bob Irwin keeldub nendega suhtlemast. Ka ema Terri saadab äiale kirju ja kingitusi - kuid temastki ei tee Bob välja. „Me ehitasime talle ilusale krundile maja ja kanname alati hoolt tema heaolu nimel,“ kinnitab Krokodilliküti tütar.