Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 21. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhted kaaslastega on üsna pingelised, kuigi sa ei adu täpselt, mis seda pinget põhjustab. Ära hakka asju klaarima, ole lihtsalt sõbralik ja toetav.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pead kokku puutuma isekate inimestega. Halb on asja juures see, et nende arvamusest sõltub kuidagi sinu tulevik, nii et pead üritama neid suunata ja mõjutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Äriasjus võib tekkida soodsaid võimalusi. Kui need ära kasutada suudad, võid aluse panna pikaajalisele edule. Hoia silmad ja kõrvad lahti, suhtle oluliste inimestega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Palju õnne, Vähk! Kell 6.32 jõuab Päike taevakaarel sinu märki, algab periood, mil saad särada ja tähelepanu tõmmata, soovidele keskenduda! Samal hetkel algab ka kalendrisuvi!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Näed maailma läbi roosade prillide. Mõnes mõttes on see isegi mõnus, sest muremõtted küll ligi ei tüki, samas sa aga ei märkagi su pea kohal rippuvat ohtu.

Neitsi
23. august – 22. september

Kõik oleks ju põhimõtteliselt ilus, aga paraku on olemas üks inimene, kes seisab sinu teel risti ees. Kas see on tõesti  kiuslikkusest sinu vastu või on sel sügavam põhjus?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tekib mitmeid ahvatlevaid võimalusi ja sul on tahtmine neist kõigist kinni haarata. Pead õigel hetkel tegema parima valiku, muidu pingutad hullult üle.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täna võid selgelt tunnetada, mida sa tegelikult tahad, kuhu poole ja kuidas liikuma peaksid. Õige suuna võib kätte näidata ka ööl vastu tänast nähtud väga selge unenägu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on kindel siht silme ees. Rühid selle poole, aga õnnelikuks see sind praegu ei tee. Isegi kahtled, kas otsus, mille tegid, on ikka seda suurt vaeva väärt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Proovid vältida minevikule mõtlemist, keskendud tulevikule. Algul sunnid end jõuga plaane välja mõtlema, hiljem saad hoogu juurde ja tekib tulevikuvisioon.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Su partner on küll su kõrval ja proovib sind mõista, sellegipoolest oled pahur ning sulle tundub, et ta ei arvesta sinuga piisavalt. Kas sina temaga arvestad?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Proovid olla viisakas ja teistele vastu tulla, see aga võib viia pisivaledeni või isegi katteta lubaduste andmiseni. Kas siis sinu meelest on ilus vale parem kui tõe rääkimine?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud või Vähk! Uuel eluaastal oled reibas ja algatusvõimeline. Ainult iseenese tarkusest sulle ei piisa. Et maailma avaramana näha, küsi arvamust ka teistelt. Mida iganes sa ei teeks, tasub tegutseda koos kaaslastega. Nendega mõtteid vahetades ja kogemusi jagades sünnivad parimad plaanid.