Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
21. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 22. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pole parim päev rahaliste tehingute tegemiseks. Võimalikud on eksimused ning seegi, et keegi meelega sind tüssata üritab. Kolleegidega suheldes proovi olla rahumeelne.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Keskendud rohkem kellegi teise kui iseenda vajadustele. Soov aidata on loomulik, aga hoidu liigsest õpetamisest – teine peab ikkagi lõpuks ise oma otsused tegema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Esile tulevad teemad, mida oled eelistanud hingesoppides peita. Emotsioonid võivad olla tugevad ja raskesti mõistetavad. Suhted on seetõttu pingelised.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg kunsti ja loominguga tegelemiseks, enda vaimseks arendamiseks. Oled küll väga tundlik, aga intuitsioon on hea, suudad enda jaoks olulise ära tabada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu kõrvu võib jõuda kuulujutte, mis tekitavad ärevust ja võivad viia selleni, et hakkad oma suhteid mingite inimestega ümber hindama. Kontrolli fakte, enne kui järeldusi teed.

Neitsi
23. august – 22. september

Täna tegutsed plaani kohaselt, mille varem paika panid. Tead küll, et õigesti teed, ometi võid õhtupoolikul tunda sisemist ärevust ja valusat  üksildust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tahad oma ideaalidest lähtudes maailma parandada, tunned endas jõudu muudatuste tegemiseks. Üsna lihtne on teisi oma ideede teostamisse kaasata, toetust pälvida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Meeleolu võib olla heitlik. Sa ei saa ise ka täpselt aru, mis sind närvi ajab, aga miski nagu takistaks tegutsemist ja elust rõõmu tundmist. Suhtle optimistlike inimestega!

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa ei pea liigselt muretsema tööde pärast, mille eest vastutab tegelikult keegi teine. Paku tuge, kui antakse märku, et seda on vaja, muidu aga võta lihtsalt rahulikult.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tasub teha samme töötingimuste parandamiseks. Jõuliselt tegutsedes on sul võimalik oma tegevusvälja üksjagu avardada, samuti rohkem võimu saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud olema emotsionaalne, tööalast kriitikat võid võtta isiklikult. Solvumine tekitab tahtmise põgeneda, asjade selgeks rääkijat ei pruugi sinust täna olla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Askeldad intensiivselt, kuid süsteemitult, nii et väga palju sellest tolku ei ole. Tekkinud head mõtted tasuks kindlasti kirja panna, muidu need ununevad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algav eluaasta tuleb aktiivne ja töine. Midagi võib muutuda töökohal, võimalik on tagasipöördumine kunagiste ülesannete juurde või tuleb endiste kolleegidega taas koostööd teha. Rahaasjus ole ettevaatlik, väldi tehingute tegemist pelgalt kõhutundest lähtudes! Kasuta ennekõike mõistust, ära pelga spetsialistidelt nõu küsida.