Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
22. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 23. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Meeldiva meeleoluga päev. Naudid elumõnusid täiel rinnal. Söögiisu võib olla kuidagi eriti hea. Ära liiga mugavaks mine, mõtle tervise peale ikka ka.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg võib sind kokku viia erineva taustaga inimestega. Suhtle julgelt, neilt saadavad teadmised annavad sulle palju juurde, panevad sind avarama pilguga maailma nägema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Eriti paljutõotav päev äri- ja rahaasjus. Ole seltskonnas aktiivne – ehk õnnestub just täna leida hea koostööpartner, sõlmida kasutoov kokkulepe või teha soodne tehing.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Jupiteri trigooni toel on jaanilaupäev loodud elu nautimiseks. Oled heas seltskonnas, tunned, et sind armastatakse. Võiks õnnemänguski kätt proovida – äkki veab!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võib täituda su salasoov! Ainult et iseendale peaksid julgema ausalt tunnistada, mis see on, mida sa nii väga ootad. Ausus enda vastu on õnnestumiste eelduseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sõprade hulgas tunned end omas elemendis. Teadmine, et sind hoitakse ja armastatakse, annab tiivad. Pole välistatud, et üks ammune tuttav häbelikult armastust avaldab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Väga soodne aeg töises vallas. Tasub autoriteetsete isikutega kohtuda ja läbirääkimisi pidada. Kui suudad meeldiva mulje jätta, on nad sinu suhtes eriti heldekäelised.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled väga heal positsioonil ja kui sul mõistust jätkub, lõikad täna tekkivast olukorrast suurt kasu. Ära pea end kõige targemaks, ole valmis õppima ja ennast arendama.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahaasjad õnnestuvad suurepäraselt juhul, kui su kõrval on tark ja usaldusväärne partner. Tasub pühenduda koostööle, mängida avatud kaartidega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Superhea päev armuasjade ajamiseks! Pühendu sellele, et olla koos kõige kallimaga. Kui oled üksik, mine seltskonda – väga põnevad sündmused võivad arenema hakata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hästi tehtud töö eest on tasu ja tunnustust oodata. Kohustustega seotud kohtumised kujunevad meeldivaks ning võivad viia isiklikku laadi kontaktide tekkimiseni.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahad elu nautida ja pidu pidada! Jaanilaupäev annab selleks ka suurepärase võimaluse. Oled tavapärasest edevam ning püüad pilke suuremas seltskonnas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Oled lausa õnneseen – sinu uut aastaringi valitseb Päikese ja Jupiteri õnnetoov trigoon! Kui end veidigi pingutada viitsid, sujuvad su tegevused ladusalt. Suhted on ühtaegu meeldivad ja kasulikud, ka äriasjad edenevad tulusalt. Armastust on su elus kuhjaga. Vältida tuleb laisklemist ning mõttetut raha raiskamist.