Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
23. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 24. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aeg võib sinust tekitada ärevust ja ebakindlust, vajad turvalist ümbrust. Kõige paremini tunned end kodus, kallite inimeste keskel, kus saad häbita olla sina ise.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib tunduda, et hea on seal, kus meid ei ole. Hing igatseb kuhugi kaugele, igapäevastest kohustustest eemale. Keegi välismaalane võib sulle olulist mõju avaldada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtlemine on tunnetest mõjutatud, mistõttu võid teha rahalisi otsuseid, mida hiljem kõvasti kahetsed. Ei ole sobiv aeg suuremate ostude ja tehingute tegemiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid suhetes tahta märksa rohkem, kui sul on võimalik saada. Igatsed kellegi või millegi järele, ent soovitu saavutamine on võimatu ja see teeb omajagu haiget.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled teiste suhtes kriitiline, või siis vastupidi – keegi pillub kriitikanooli sinu suunas. Võid asja liiga tõsiselt võtta, näiteks tööalaste soovituste peale solvuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Tundeid varjata sa ei suuda, samas pole seda praegu vajagi. Väljendad end jõuliselt, esitled julgelt nii oma arvamust kui ka avaldad kallimale tuliselt armastust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armastuse teema on oluline, närvid aga pingul. See, mis viimastel nädalatel su suhetes on toimunud ja pinget üles kruvinud, peaks nüüd mingi lahenduse saama.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära tuju ajel olulisi otsuseid vastu võta. Isegi juhul, kui sul on kõigest kõrini ja tahaksid ukse pauguga kinni lüüa, mõtle asjad läbi siis, kui oled täielikult rahunenud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhtlus on emotsionaalne. Oled vahetu ja siiras, aga unustad oma sõnade valikut jälgida olukordades, kus see vajalik oleks. Võid teiste teravaid väljaütlemisi isiklikult võtta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tänase Kaljukitse täiskuu mõjul on raske objektiivne olla, tunded löövad üle pea kokku. Ent on hea hetk elu muuta, näiteks loobuda mingist tervist kahjustavast harjumusest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled sisemiselt rahutu, ent väliselt proovid jätta külma ja asist muljet. Sulle tundub, et parem on oma tundeid teiste eest varjata, siis on oht haiget saada väiksem.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhetes sõpradega võib tekkida pingeid. Isegi armukadedust võid tunda, kui sinu hea sõber liiga pikalt kellegi teisega aega veedab. Vajad lähedust ja usaldust. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algav eluaastaring võib olla muutuste rohke, eriti isiklike suhete vallas. Armastus toob su ellu palju pinget, nii ülevat õnnetunnet kui ka raskeid hetki. Pea tähtsaks esmalt iseenda vajadusi! Tõeliselt armastada on võimalik vaid inimest, kes endast lugu peab. Töises plaanis on lihtne edu saavutada tänu teadmistele.