TANEL PADARI BÄND: Siim Usin (basskitarr, vasakul), Tanel Padar, Kaspar Kalluste (trummid) ja Tarvi Kull (klahvpillid). Pärast pikka pausi on see ärgas nelik proovisaalis ja laval tagasi. Kõnelemata tuuribussist.Foto: Martin Ahven
Inimesed
17. juuni 2021, 22:30

Muusikud räägivad, kuidas nad kaks koroonapausi veetsid ja miks ei sündinud sel ajal plaadijagu surematuid hitte

Tanel Padar: olime kui musta augu piiri peal (2)

„Minu meelest alahinnatakse muusikute bensiinijaamades käike, kohtumisi fännide ja teiste bändidega,“ muigab Tanel Padar. Tema bändi meeste – Tarvi Kulli, Siim Usini ja Kaspar Kalluste suust kõlab naer. Pikad pausid on väikestest rõõmudest kasvatanud suured, igatsus lava ja tuuribussi järele on kasvanud hiiglaslikuks. Ning bensiinijaamade kabanoss kõlab muusikute kõrvus märksa pidulikumalt kui tipprestorani pidusöök.

„Mina mäletan väga hästi aega, kuidas Laeval sõime koos Silvi Vraidiga burksi, sest ka ansambel Fix tuli live'ilt,“ meenutab Tanel. „See on romantika ja romanss, mida me kõik taga igatseme.“ Kaspar lisab: „Jaa, aga kui see kõik oli reaalsus, siis ohkasime, et näe, need jälle siin!“ Tanel Padari bändi naer kõlab kui ühendkoor. Tõsi on see, et väärtushinnangud on hakanud muutuma.

Edasi lugemiseks: