Puuduta mind
19. juuni 2021, 16:01

„PUUDUTA MIND“ 188. SAADE | Käisime külas uue inimkäsitluse loojal ja teadlikkuse meisterõpetajal Ingvar Villidol

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Ingvar Villido - Ishwarananda ehk Teadliku Muutuse Kunsti meetodi looja ja kriya jooga õpetaja, Lilleoru keskuse asutaja ja nõukoja liige.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Ingvar Villido - Ishwarananda ehk Teadliku Muutuse Kunsti meetodi looja ja kriya jooga õpetaja, Lilleoru keskuse asutaja ja nõukoja liige.Vaata videot!

Ingvar on arendanud ja õpetanud teadlikkuse rakendamist alates 1992. aastast ning selle töö tulemusena on ta ajakohastanud iidsed kriya jooga teadmised tasemele, mis on arusaadavad ja praktiliselt kasutatavad kõikide inimeste poolt. Tema loengutel ja kursustel on osalenud kokku üle 15 000 inimese Eestist ja välismaalt, kelle hulgas on erinevate valdkondade esindajaid, alates üliõpilastest kuni ettevõtjate ja tippjuhtideni.

Ingvar, kuidas elada lihtsamalt, vabamalt ja rõõmsamalt?

Edasi lugemiseks: