Sisuturundus
16. juuni 2021, 19:51

Programm nüüd avalik: Sail Tallinn toob kokku Eesti suurimad artistid

16.–18. juulini toimuv Eesti uhkeim merepidu Sail Tallinn pakub rohkete mereliste tegevuste kõrval meeleolukat lavaprogrammi ja toob kolmeks päevaks mere äärde kokku Eesti tuntuimad muusikud.

Viies sadamas, kokku kuuel laval astub kolme päeva jooksul üles ligi 70 bändi ja enam kui 200 muusikut. Teiste seas sellised tuntud nimed nagu Ewert and The Two Dragons, Smilers, Traffic, The Swingers, Regatt, Kosmikud, Gram-Of-Fun, Vaiko Eplik & Eliit, Miljardid, Frankie Animal, Pluuto, Killing ja Villemdrillem jpt. Mitmekülgset muusikalist meelelahutust jagub kõikidesse sadamatesse ja kõikideks päevadeks, nii noortele kui ka vanematele nii retro, popi kui ka räpi austajatele.

Tutvu kogu programmiga SIIN!

Eesti suurim merepidu toimub 16.–18. juulini Vanasadama kruiisialal, Kalaranna kvartalis, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri sadamalinnakus. Meelelahutust maal ja merel pakuvad artistid nii Eestist kui ka mujalt maailmast. Avatud on välikohvikud, lastealad, kalaturg, käsitöölaat ning sadamast sadamasse viib meretakso.