Sisuturundus
21. juuni 2021, 10:21

Digitaliseeri oma tootmisprotsessid NOOMi tootmistarkvaraga!

Soov muutuda efektiivsemaks, konkurentsivõimelisemaks ja innovaatilisemaks iseloomustab enamikku Eesti tootmisettevõtteid. Ettevõtete digitaliseerimises oleme jõudnud olukorda, kus ei ole vaja enam mõelda kas alustada – pigem on küsimus selles, et kuidas algust teha ning milline tarkvara valida.

Toome välja 4 põhjust, miks valida oma tootmisprotsesside digitaliseerimiseks just NOOMi tootmistarkvara.

Miks digitaliseerida oma tootmisprotsessid?

Digitaliseerimise abil on võimalik lühendada tootmistsüklit ja automatiseerida tootmisprotsesse. Digitaliseerimise tulemusena kasvab ettevõtte tootlikkus, paraneb kliendirahulolu ja vähenevad tootmiskulud.

Hoia kulud kontrolli all

Tootjad, kelle äriprotsessid on täna veel suures osas kirjeldatud eri tarkvarades või Exceli tabelites ja kes olulist infot vahetavad e-kirja teel, leiavad ennast sageli olukorrast, kus oluline siseinfo ettevõttes ei liigu reaalajas.

Näiteks laovaru on kas tähtajaks tellimata või vastupidi, on tellitud liiga palju. Piltlikult öeldes on raha lihtsalt laos kinni.

Nüüdisaegne detailsel laohaldusel põhinev ja otse raamatupidamisega seotud tootmistarkvara võimaldab optimeerida äri- ja tootmisprotsessides kõik need kitsaskohad, mis täna mõjutavad oluliselt toodangu omahinda.

NOOMi tootmistarkvaras broneeritakse tootmiseks vajalikud materjalid laost ja puuduva materjali kohta koostatakse automaatselt hankijapõhised ostuvajadused, mida haldab edasi ostujuht. NOOMi kasutajatel on reaalajas ülevaade varude laoseisust, tellimustest ning laoga seotud toimingutest.

Enam ei pea mitmest allikast infot otsima

Andmete kättesaadavus reaalajas automatiseerib teie äriprotsessid. Info kogumine ja töötlemine ühes keskkonnas loob mitu eelist, näiteks täpsed ja lihtsasti töödeldavad andmed võimaldavad teha olulisi otsuseid kiirelt. Lähtudes reaalajas varudest laos, saate saata uue tellimuse ostujuhile vaid mõne hiirklõpsuga.

NOOMi tootmistarkvaras saab info analüüsimiseks vajalikke päringuid teha mugavalt ühest süsteemist. Kättesaadav on pakkumiste, klienditellimuste ja tootmistellimuste teave, materjali- ja ressursikulu. Analüüsi käigus saate oluliste andmete alusel luua endale vajalikke seoseid. Näiteks klienditellimuse koostamise hetkel kuvab tarkvara kasutajale tellimuse eeldatava valmimistähtaja.

Omahinna arvutamine

NOOMi tootmistarkvara oluliseks funktsionaalsuseks on pool- ja valmistoodangule omahinna arvutamine. Kuluarvestus arvestab otseseid materjalikulusid, toote valmistamiseks ostetud töid (allhanked), tööjõukulusid ja tootmise üldkulusid. Hiljem on võimalik analüüsida retsepti/kooste arvestusliku omahinna ja tootmisomahinna erinevuse põhjuseid.

Kõik terviklikult ühes tarkvaras!

NOOM pakub keskset tarkvaralahendust, mis seob teie ettevõtte eri osakondade tööd üheks tervikuks.

Meie tootmistarkvaras on kõik protsessid terviklikult ühes kohas: müügipakkumiste koostamine, materjalide tarnimine, tootmisprotsessid, tootmise planeerimine, valmistoodangu müük, omahinna arvutamine ja finantsarvestus.

Pakume tasuta konsultatsiooni teie äriprotsesside digitaliseerimiseks. Analüüsime teie ettevõtte vajadusi, pakume lahendused ning aitame plaani ellu viia!

Võtke meiega ühendust:
[email protected]
+372 628 0000

Astro Baltics
Teejuht tulevikku!