Inimesed

Harry ja Meghan tahavad appi palgata äriguru (6)

LISA KOMMENTAAR

Piin Pael16. juuni 2021, 18:37
Lisan veel, et nad kuulutasid veel igal pool, et neile makstakse ühe pärastlõunasel firmaüritusel kõne eest miljon dollarit. Unistagu edasi. Ei Clintonid ega Obamad saa nii palju ja neil on vähemalt elus mingid saavutused ette näidata. Hazzal pole muud kui surnud emme.
Miin Mael16. juuni 2021, 18:34
Pole neil mingeid miljonite väärtuses lepinguid Spotify ja Netflixiga. Sellest pea aasta möödas, kui nad igal pool meedias kaagutasid, et 150 milli Netflixiga ja 30 milli Spotifyga. Selle aja jooksul on nad teinud ühe (!) Spotify podcast'i, mille kõrgpunkt oli, et keegi laps soovis häid jõule, ja mitte midagi Netflixile. Olen kindel, et Spotify'lt on nad juba kinga saanud, ja ma pole kindel, et Netflix väga õnnelik on, et nad oma pommvalesid konkurendi juures levitavad. Ükski firma ei maksa miljoneid lihtsalt selle eest, et kaks ullikest arvavad, et nad seda väärt on.
akka16. juuni 2021, 13:43
Charles ja Elisabeth II maksku, ega siis isiklikke TEENITUD miljoneid saa raisata . Neil on laimu müüa veel palju. Valet enamgi veel.
ei tea16. juuni 2021, 13:22
mis neil küll müüa on?
16. juuni 2021, 16:31
arvatavasti kullakaevuril on uued jutud välja mõeldud ja need vaja nüüd kuidagi rahaks teha...
Lilibet16. juuni 2021, 18:47
Eks ikka valesid. Aga pärast seda, kui nad valetasid, et kuninganna nõustus oma erilise lapsepõlve hellitusnime, mida ainult väike ring pereliikmeid ja tema abikaasa kasutas, Harry ja Meghani uuele kaubaartiklile, sorry, tütrele andma, teatas kuninganna, et loobub H&M puhul "never complain, never explain" (ära kunagi kaeble, ära kunagi selgita) poliitikast ja palee ametnikel on vabad käed valesid ümber lükata.