Foto: @madonnascrapbook/Instagram
Inimesed
14. juuni 2021, 16:27

Madonna isa sai 90aastaseks – vaata, kuidas näevad välja sekspommi õed! (1)

Superstaar Madonna (62) käis hiljuti oma kodukandis Michiganis, sest tema isa Silvio Ciccone tähistas 90 aasta juubelit.

Pidu peeti Silvio veiniistanduses, kuhu Madonna saabus koos oma laste Lourdesi, Davidi, Mercy, Estere ja Stellaga. Ainsana oli puudu poeg Rocco Ritchie, kes elab Londonis oma režissöörist isa Guy Ritchie juures.

Lauljanna nimetas Instagrami-postituseks oma isa ellujääjaks. „Ta on Itaalia immigrandina kasvanud Ühendriikides ja elanud läbi mitmeid traumasid, kuid alati kõige nimel, mis tal on, kõvasti tööd teinud.“ Madonna sõnul õpetas just isa talle töökuse tähtsust.

Madonna oli viiene, kui tema ema rinnavähki suri. Hiljem abiellus kuue lapsega lesk pere majapidajannaga ja sai veel kaks last.

Instagram Storys avaldas Madonna ka foto, kus ta poseerib koos oma õdedega. Iltalehti teatel on fotol äärmised Madonna õed Paula (vasakul) ja Melanie, keskel poseerib poolõde Jennifer. Melaniet on lauljanna nimetanud oma kõige lähedasemaks õeks. Madonnal on ka neli venda, kellest vähemalt Christopher pidustustel osales.