Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
19. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 20. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Õhkkond võib olla pingeline, samas aga peaks tekkima mitmeid häid võimalusi. Kui sa närvi ei lähe ja pead ei kaota, suudad need ka ära kasutada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Elu tundub ebaõiglasena, paistab, et sul on rohkem kohustusi ja muresid kui teistel. Jälgi natuke inimesi enda ümber – ka neil kõigil on omad head ja halvemadki ajad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kindlast plaanist on raske kinni pidada. See ei tulenegi ainult sellest, et teised sind süvenemast eksitavad, sul pole kuigi kerge oma jõuvarusid õigesti jaotada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hommikupoolikul võiksid ära teha olulised kodused toimetused, sest pärastlõunasel ajal on sul raske süveneda ja rutiin hakkab kergesti närvidele käima.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ei ole mõttekas suuri plaane teha, pigem ela hetkes. On oht, et paned küll detailse plaani paika, aga see ei tööta, kuna hindad iseenda ja ka teiste inimeste võimeid üksjagu üle.

Neitsi

23. august – 22. september

Tähelepanu koondub rohkem raha- ja äriasjadele. Ehk haud vaikselt plaane uueks töönädalaks, sul on kuhjaga ideid, mida tahaksid töösse rakendama hakata.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sa ei saa igal pool ja igas seltskonnas välja näidata oma tegelikke mõtteid ja tundeid. Seda isegi juhul, kui tunned tungi seda teha. Pead end tagasi hoidma.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võimalik on tegeleda asjadega, mis sulle meeldivad. Jääd vastassoole hästi silma, sest sinust kiirgab tugevat, omajagu müstilist seksuaalset energiat.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kellegagi kaaslaste hulgast on raske asju ajada – nimelt selle asemel, et koostööd teha, kipute pigem kemplema, missugused on tema ja millised sinu ülesanded.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Üksikud infokillud ei võimalda aga tervikpilti kokku panna. Ära kujunda suhtumist kaasinimestesse selle järgi, mida kuulujuttude levitajad neist räägivad.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Selleks, et elus edasi jõuda, tuleb õppida ja ennast arendada. Ainult sellest, et oled ilus, oskad armsasti naeratada ja meeldiva häälega rääkida, ei aita. Vähemalt täna küll mitte!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Miks sa kempled inimesega, keda sa armastad? Kas oled selle üle üldse mõelnud, kas ikkagi armastad teda piisavalt, kui su suurim soov on tema tegevust kontrollida?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastaringil õnnestuvad hästi töö- ja äriasjad, eriti juhul, kui su tegevus on kuidagi kultuuri või loominguga seotud. Keegi hea lapsepõlvesõber võib pärast pikka eemalolekut su ellu tagasi tulla ja taas lähedaseks saada. Nostalgilisi meeleolusid võib tihti ette tulla, mõtted kisuvad mineviku radadele.