Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 18. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Pead aktiivselt koostööd tegema nii meeste kui ka naistega. Valdavalt samasoolistest koosnevas kollektiivis jääb nagu midagi puudu, ei ole piisavat tasakaalu.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Su mõtlemine on tunnetest liiga palju mõjutatud. Erinevate inimestega suhtlemine on probleemne, sinu omadest erinevad seisukohad ärritavad sind.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled üsnagi tundeline, kui oled sunnitud väga asine ja tõsine olema, läheb see keeruliseks. Raske on kehva mängu juures head nägu teha.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sul on valikuvõimalusi, kuid tundub, et sa ei tahagi neist eriti kinni haarata. Kas oled oma praeguse eluga ideaalselt rahul või on sul vastutuse ees ületamatu hirm?

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tahad lennata kõrgelt ja uhkelt, keskpärasus ja väiklane ussitamine käib sulle tõsiselt närvidele. Ära ürita teisi inimesi muuta, hoia ebameeldivatest tüüpidest lihtsalt eemale.

Neitsi

23. august – 22. september

Raskusi tekib juhul, kui pead kokku puutuma võõraste inimestega, neid mõjutama ja neile muljet avaldama. Saad sellega rahuldavalt hakkama, aga see ei paku rõõmu.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Saad teada midagi uut. Kui sul avaneb võimalus võtta osa mingist koolitusest või õppusest, tee seda kindlasti isegi juhul, kui see otseselt vajalik ei tundu olevat.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Täna ei jää sul muud üle, kui hommikul tööd tegema hakata ja jätkata seda õhtuni välja. Lõpuks näed rahulolevalt, et oled suutnud kaosest korra loomisega hakkama saada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Üritad teiste inimeste suhteid klaarida, aga ei jõua sinna, kuhu lootsid. Sa ei ole olukorraga piisavalt hästi kursis ja sind ei taheta sellesse praegu pühendada, lepi sellega.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vajad turvatunnet, tahad, et su suhetes valitseks süsteemsus. Ära võta ette mingeid nõudlikke vestlusi teemal „kas sa ikka armastad mind?“, poe lihtsalt kallimale kaissu!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kujutad ette, et sul on võimalik kõike saada, aga ega ikka ei ole küll. Sul on võimalusi, ainult et nendeni jõudmiseks pead end väga palju pingutama ja arendama.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kui suudad vaadelda elu kui pidevat arengut, läheb kõik kenasti. Anna endale aru, et kui sa midagi muutma asud, võib minna üksjagu aega, enne kui eesmärgi saavutad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Nutikus, leidlikkus ja võime muutlikele oludele kiiresti reageerida on su trumpideks. Aeg võib olla rahutu, toimuda võib ootamatuid pöördeid ning võid sattuda üllatuslikesse olukordadesse. Võta elu pigem kui seiklust ja teelolekut, ole uuele avatud. Kohanemisvõime ja uudishimu viivad sind edasi.