Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 17. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Päev on raske juhul, kui pead midagi organiseerima – ette võib tulla segadusi ja sekeldusi, võimalik, et oled midagi unustanud või kellegi sõnadest valesti aru saanud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sinu armuelus võib midagi paremuse suunas muutuda. Sul ei ole oma tunnete väljendamisega probleeme. Nüüd oled sina suhte arendamisel aktiivsem pool.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Mõne isiku enesekindlus käib sulle närvidele. Ta peab end arusaamatul põhjusel teistest paremaks, kuigi sinu meelest on ta lausa naeruväärselt pealiskaudne.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Püüa aega koos armsamaga veeta, päev nii enda kui ka tema jaoks meeldejäävaks kujundada. Oled seksuaalenergiaga laetud, ehk tahad voodis midagi uut proovida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Keegi käitub sinuga kenasti, aga peaksid siiski ettevaatlik olema. Võimalik, et ta tahab sinust teada saada midagi, mis peaks saladuseks jääma.

Neitsi

23. august – 22. september

Juhiseid selleks, kuidas edasi tegutseda, saad kõige paremini siis, kui meenutad oma möödunud aegade kogemusi. Väga enesekindlaid nõuandjaid ei tasu tõsiselt võtta.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suhtlemine ei suju kõige ladusamalt, kuna oled isiklikes veendumustes väga tugevasti kinni. Teiste arvamust sa lihtsalt ei respekteeri ja kõik, koostöö tegemine on raske.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sa ei ole poolte asjadega rahul. Peaksid mõtlema, et miks siis ometi? Põhjus võib vabalt olla sinu enda sees, selles, kuidas sa suhtud ümbritsevasse ja eelkõige iseendasse.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kuna suudad teistest paremini süveneda, näed ka paljude asjade varjatud tagamaid ning igasuguste probleemide tegelikke tekkepõhjusi, mis aitab sul neid lahendada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pead kõvemat häält tegema, sest sina tead sedagi, kuidas ka su kaaslastel oleks kõige targem edasi minna. Kui oma teadmised ainult enda teada hoiad, pole neist palju kasu.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tunne rõõmu nendest üllatuslikest pööretest, mida aeg pakub. Võib tekkida ootamatult häid võimalusi või siis laheneb mängleva kergusega kaua peavalu tekitanud probleem.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sind tõmmatakse hoovusega kaasa, romantilisele lainele. Naudi elu, aga samas hoia jalad ikkagi maas, ära lase endal magusate komplimentidega pead segi ajada!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal annab kindlustunde see, kui hoiad meeles tarku õpetussõnu, mida tead lapsepõlvest saati. Pere ja suguvõsa teema on oluline, kui mõni suhe on korrast ära, näe vaeva selle harmooniliseks muutmise nimel. Oluline viia tasa ja targu edasi seda, mis varem alustatud.