Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 15. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tunned, et pead väga kiiresti tegutsema, et võimalused välkkiirelt ära kasutada. Proovi tuure maha võtta, enne tegutsemist siiski mõelda ja plaane seada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Töine õhkkond on ärev. Asjad muutuvad kiirelt ja võid tunda vastuseisu toimuvale. Vanamoodi edasi minna on ilmvõimatu, ent ka uuega pole lihtne kohaneda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sul on palju huvitavaid võimalusi, ent neid ära kasutades tuleb olla väga tark ja ettenägelik. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Kõik inimesed, kes naeratavad, ei ole su sõbrad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aeg sobib uute projektide alustamiseks, õppimiseks ja teistele oma teadmiste jagamiseks. Väljavaated on head, kuid liigselt riskida siiski ei maksa.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ehkki sul tekib häid ideid, ei suuda sa neid iga kandi pealt näha, vajad, et keegi vaataks asja teise pilguga. Koostöö aitab vigu vältida.

Neitsi

23. august – 22. september

Suhetes on pinget. Tuleb arvestada asjaoluga, et sina ja su partner ei mõtle alati ühtmoodi. Tema vajadused võivad sinu omadest erineda ja sul tuleb sellega arvestada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kohustusi on sul küllaltki palju, aga kui asjale süsteemselt lähened, saad kõigega hakkama. Pole mõtet sahmida ja mitut asja korraga teha, pane tööd tähtsuse järjekorda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Aeg võib tuua konflikte armsamaga ja armukadedust, aga ka põnevaid suhetega seotud arenguid. Võid kohata vastassoost isikut, kes sulle tugevalt muljet avaldab.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tehnilisi vahendeid kasutades tutvu kõigepealt kasutusjuhendiga! Sul on praegu kalduvus enne tegutseda ja alles seejärel mõelda, mistõttu võid kogemata tekitada ohtlikke olukordi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Armastus on tugev tunne, koged nii õnne kui valu. Seksuaalsed suhted on praegu tähtsad, rahulolematus selles valdkonnas teeb sind närviliseks. Ootused partnerile on väga kõrged.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Väga pingeline päev, sul tuleb olla ettevaatlik ning vältida impulsiivset tegutsemist! Hoidu oluliste inimestega tülli pööramast ning ole autoroolis eriti tähelepanelik.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

See, mis toimub, võib olla risti vastuolus sinu põhimõtetega. Kipud kergesti ärrituma ja võtma sõna ka olukordades, kus keegi su arvamust ei küsi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algab huvitav ja edasiviiv, ent ka üsna pingeline aastaring. Saturni ja Uraani kvadraat võib sind muuta mässumeelseks ja kannatamatuks, kipud mõtlematult suhteid katkestama ja uksi paugutama. Ära tee suuri otsuseid hetkel, mil end ärritununa tunned, õpi end rahustama, pinget maha võtma.