Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
13. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 14. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sünnivad uudsed mõtted ja lennukad äriideed. Need võivad olla nii originaalsed, et keeruline on neid kaaslastele arusaadavaks teha ning teisi kaasa mõtlema veenda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kipud tööalaseid muudatusi tegema läbimõtlematult. On oht, et lõhud lõplikult ära midagi, mille parandamine osutub hiljem raskeks või lausa võimatuks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Päike on kvadraadis tujuka Neptuuniga – nüüd kipuvad emotsioonid mõistust varjutama ja sind eksiteele juhtima. Parem on, kui väldid täna oluliste otsuste tegemist.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kipud ette võtma rohkem, kui tegelikult teha jõuad – aja planeerimisega on raskusi. Ka võid mõtlematult lubadusi anda, hiljem aga selgub, et sa ei suuda neid pidada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tahaksid oma tegevust planeerida, ent paraku lüüakse su plaanid pidevalt segamini. Asjad muutuvad käigu pealt, sul tuleb sellega kohaneda ja kiiresti end ümber häälestada.

Neitsi

23. august – 22. september

Mõtled teise inimese heaolule ja kipud oma vajadusi tagaplaanile jätma. Keegi aga ei oota sult ohverdusi, sind hinnatakse rohkem, kui oskad end ka ise väärtustada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui oled heal järjel, ei tohiks sellega uhkustada, eriti tutvuste sõlmimisel. Elu viib sind kokku erinevate inimestega, aga need, kes tunduvad võluvad, ei pruugi olla usaldusväärsed.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui oled hiljuti tutvunud võluva vastassoo esindajaga, võite nüüd seksini jõuda. Füüsiline pool on armastuse juures praegu ehk tähtsamgi kui hingeline lähedus.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tunned end seisva veega konnatiigis olevat, tahaksid kiiresti midagi muuta ja uuendada. Kannatus hakkab katkema, oled kärsitu ja ettevaatamatu.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Näed viise, kuidas vanu probleeme uudsel, ehk isegi üllatuslikul viisil kergemalt lahendada. On ka mõningane oht, et sinuni jõudev teave ei ole tõene.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on oma arvamus, mille ka julgelt välja ütled. See võib viia vaidlusteni, kisub lausa sõnasõjaks. Alla sa ei anna, oled valmis oma ideid väevõimuga peale suruma.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik on uus armumine, ent sa ei pruugi oma ihaldusobjekti sugugi realistliku pilguga näha, pigem kipud teda tugevasti idealiseerima.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval eluaastaringil sea isiklikud vajadused esikohale, ära suru end alla teise soovidest lähtudes. Töine õhkkond võib olla ärev ja muutlik. Kui miski sind ärritab, ära hakka sellest kolleegide ja ülemustega enne rääkima, kui oled maha rahunenud. Mõtlematu tegevus on seotud riskiga.