Ronson 2019. aasta veebruaris parima originaallaulu Oscariga.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. juuni 2021, 13:00

Meryl Streep saab väimeheks Oscari-laureaadist muusiku ja produtsendi

Meryl Streep saab väimeheks popmuusika superstaari

Meryl Streepi tütre Grace Gummeri sõrmes särab kihlasõrmus - ta valmistub pulmadeks oma uue kallima, Briti muusiku, DJ ja tipp-produtsendi Mark Ronsoniga.

35aastase USA näitlejanna ja temast kümme aastat vanema artisti suhe tuli ilmsiks alles märtsis, kuid sai alguse väidevalt juba mullu, kirjutab Daily Mail. Nüüd nähti Grace'i sõrmes vapustavalt kaunist kihlasõrmust. Ronson kinnitas kihlumist hiljutises taskuhäälingusaates.

Kummalgi on seljataga abielu: Markil prantsuse näitlejanna Josephine de la Baume'iga, Grace'il muusik Tay Straitharniga. Grace'i ja Tay abielu kestis 2019. aastal vaid kuu aega. Muusiku isa on näitleja David Strathairn, kes mängis koos Streepiga 1994. aasta filmis „Metsik jõgi“ abielupaari. 

Ronson on produtsendina tegutsenud Amy Winehouse'i, Lily Alleni ja Christina Aguilera albumite juures. 2014. aastal sai maailmakuulsaks tema singel „Uptown Funk“ koos Bruno Marsiga. Ta on teinud koostööd Miley Cyrusega. Ronson on ka üks filmist „Täht on sündinud“ tuntud hiti „Shallow“ autoreid. Pala pälvis 2019. aasta Oscarite jagamisel parima originaallaulu auhinna, aga ka Grammy.