Kristel Aaslaid

Foto: Erlend Štaub
Inimesed
11. juuni 2021, 10:32

Kristel Aaslaid langetab kaalu: näitlejatar ei ole endale midagi keelanud, kuid kilod kaovad (1)

Lauljatari ja näitleja Kristel Aaslaidi (31) pehmed vormid on võtnud nüüd märksa pringimad mõõtmed. Rõõmsameelne Kristel ütleb, et väga suure langusnumbriga ta veel uhkustada ei saa, aga midagi ikka.

„Umbes kuus kilo on kadunud ja seda väga tasa ja targu. Võtsin end kokku ja hakkasin veidi trenni tegema ning jälgima, mida söön,“ räägib Kristel. "Kodus olen hakanud rohkem kokkama ning köögiviljad on suured lemmikud, eriti suvikõrvits ja paprika,“ sõnab näitleja ja lisab, et on ka alkoholist suuresti loobunud.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

„Ühel hetkel lihtsalt tahtsin, et minu kohta ei saaks enam öelda lodev,“ pihtis Aaslaid ajakirjale Tervis Pluss juba 2015. aasta suvel.

Sport pole Kristelile tegelikult võõras, sest seda sai Saaremaal elades palju tehtud, peamiselt tantsutrenne. Tallinna kolides muutus Kristeli elu nii palju, et trenni peale ei jõudnud enam mõeldagi. Kasvav kehakaal andis endast üsna ruttu märku ja muutus järjest häirivamaks.

2015. aasta suveks oli Kristel kasvatanud juurde pea viis kilo lihaseid ning lahti saanud rohkem kui kaheksast kilost keharasvast. „Mingitel hetkedel, kui ma jooksen, siis tunnen, et mu keha ja vaim ei ole enam nagu üks. Kõik on kuidagi kerge ja olen igatepidi lahti. See on nii võimas, et ma tõesti suudan ja jaksan jälle ennast liigutada," rääkis Kristel toona.