Armie Hammer

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
10. juuni 2021, 14:59

Vägistamises süüdistatud filmistaar läks uimasti- ja seksiravile

„Sotsiaalvõrgustiku“ ja „Rebecca“ täht Armie Hammer on New York Posti andmeil läinud seoses uimasti-, alkoholi- ja seksiprobleemidega ravile.

Lehe andmeil sõitis Hammer (34) paar nädalat tagasi Floridas Orlandos asuvasse ravikeskusesse. Enne seda oli teda nähtud oma eksnaise Elizabeth Chambersi ja kahe lapsega hüvasti jätmas.

Hammeri („Kutsu mind oma nimega“) karjäär sai kabelimatsu, kui Effie-nimeline 24aastane naine teatas märtsis, et filmikuulsus on temaga aastaid manipuleerinud ning vaimselt, füüsiliselt ja seksuaalselt vägivallatsenud. „24. aprillil 2017 vägistas Armie Hammer mind Los Angeleses enam kui nelja tunni jooksul vägivaldselt, pekstes mu pead selle aja jooksul korduvalt vastu seina ja tekitades näole vermeid. Ta pani minu suhtes toime ka teisi vägivallaakte, milleks ma polnud nõusolekut andnud.“

Nende suhte ajal oli Hammer abielumees. Hammeri esindaja kinnitas ajakirjandusele, et süüdistused on alusetud ning kõik tema kliendi seksuaalsuhted on toimunud vastastikusel nõusolekul.

Variety teatel on Effiega ühendust võtnud paljud teised naised, kelle väitel on Hammer ka neid seksuaalsuhte ajal väärkohelnud, kinnitas naise advokaat Gloria Allred. Ka Hammeri teine varasem sõbratar Paige Lorenze on ajakirjanduses rääkinud, et tutvus näitlejaga 20aastasena Instagramis nagu Effiegi. Mitmed naised avaldasid House of Effies Hammeri sõnumid, mis viitavad kannibalismifetišile. See on andnud näitleja karjäärile ränga hoobi: agentuur WME loobus teda esindamast ning ta jäi ilma kolmest suurest rollist, sh romantilisest komöödiast koos Jennifer Lopeziga ning telesarjast „Ristiisa“ tegemisest.