Puuduta mind
12. juuni 2021, 00:46

Aigi Vahing kummutab müüdi, et sõltuvusi pole võimalik vabastada ja jääd neist paranema elu lõpuni

„PUUDUTA MIND“ 187. SAADE | Aigi Vahing: ma ei tahtnud elada ülejäänud elu karkudel

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Aigi Vahing. Hariduselt rahvusvaheline ärijuht, kes praegu veab Teadliku Muutuse Kunsti kursusi Lilleoru keskuses.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Aigi Vahing. Hariduselt rahvusvaheline ärijuht, kes praegu veab Teadliku Muutuse Kunsti kursusi Lilleoru keskuses.Vaata videot!

„Puuduta mind“ salvestus Lilleoru keskuses.

Endine seltskonnastaar, telesaadete juht, raadiohääl ja kommunikatsioonijuht, kes vahepeal ka USA-s kanda kinnitas, elab peale seitsme maa ja mere tagant naasmist tagasihoidlikku elu Lilleoru keskuses. Aigi Vahing korraldab seal Teadliku Muutuse Kunsti kursusi inimestele, kes soovivad vabaneda söömisega seotud sõltuvustest. 

Edasi lugemiseks: