Heidi Hanso

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
9. juuni 2021, 18:29

Heidi Hanso: rinnahoidjat kannan vaid siis, kui tööl käin (47)

„Mulle ei pea ütlema tulema, et rinnad on väikesed, tean seda isegi ja need tõesti meeldivad mulle nii,“ ütleb telesaatejuht Heidi Hanso ajakirjale Anne&Stiil.

„Suur boonus: rinnahoidjat kannan vaid siis, kui tööl käin. Teletööga seoses said minu rinnad üsna ootamatu tähelepanu osaliseks,“ räägib Heidi. „Meestele, kes viimati oma peenist peegli abita paarkümmend aastat tagasi nägid, ma vastama ei vaevunud. Naistele, kes kommenteerisid minu rindade suurust stiilis „Mida tal nende praemunade ja viinamarjadega üldse näidata on?“ ja „Need pole ju rinnad, vaid hiireimetajad.“ vastasin ükshaaval: „Aitäh, armas kaassooline, et leidsid aega kommenteerida minu füüsilist keha.“,“ tõdeb ta, et jäi netikommentaatorite hambusse.

Refereeritud artikli täistekst ajakirjas Anne&Stiil

Nimelt paljastas Heidi eelmise aasta septembris tele-eetris rinnad, et saates „Tuhat tervist“ näidata, kuidas rinnavähi kontrolli teha. „Kui toimetad parasjagu saadet ja pole ühtegi teist naist, kes oleks nõus tissid paljaks võtma näitamaks, kui lihtne on rinnavähi kontrolli teha, pole mul mingi probleem teleekraanil rindu näidata,“ ütles Hanso toona Õhtulehele.

„Aga siiski ainult sellel eesmärgil, kuskil ajakirjakaanel või sotsiaalmeedias ma oma tisse vast paljaks ei võtaks. Samas, kui keegi tahab lihtsalt oma ilusaid rindu näidata, siis palun väga, mina seda ette ei heida. Küll aga oli see paljastus puhtalt hariduslik ja ravi eesmärgil. Minu meelest on äge, et naised julgevad näidata oma keha ka mitte seksuaalse objektina – saatelõik, kus mina tissid paljaks võtsin, seda ka oli,“ rääkis Heidi.