Sisuturundus
15. juuni 2021, 09:55

Soovid alkoholiga pausi pidada või on vaja rooli istuda? UnDone joogid maitsevad kui päris alkohol ning sisaldavad vähe kaloreid!

Alkoholi tarbimine ei ole enam moes! Tõsiasi on aga see, et suvisel ajal tahaks terrassil istudes nautida mõnusalt külma ja maitsvat kokteili… nende sisse passiks aga ideaalselt rumm, gin või vermut. Kuidas olukord lahendada?

Saksamaal valmistatud UnDone joogid on siinkohal lahenduseks – alkoholivabad rumm, gin, vermut maitsevad kui päris, kuid neis ei ole tilkagi alkoholi sees. Lisaks sisaldavad need vähem kaloreid kui päris alkohol. Tagamaks alkoholi autentsed maitseomadused, on Undone joogid valmistatud erilise tehnoloogia abil, mille käigus eemaldatakse alkoholidestillaatidest alkohol.

Proovisime nelja mõnusat suvekokteili, milles oli kasutatud Undone jooke. Mis mõtteid need tekitasid?

This is not Rum

See oli degusteerijate lemmik – UnDone’i rumm, ingveritoonik ja apelsiniviil. Nii mõnusalt tuttavlik, kuid samas omanäoline. Ainsana ei meeldinud see kokteil tütarlapsele, kellele muidu ka rumm vastu hakkab – see annab aga tõendust, et UnDone rumm tõesti maitseb nagu päris Jamaica rumm!

Huvi pärast proovisin UnDone rummi juua ka kokakoolaga, kuid ingveritoonikuga oli see parem.

This is not Gin

UnDone alkoholipudelite plussiks on ka see, et nad näevad väga maitsekad välja – nii et miks mitte viia neid külakostiks? Samuti on pudelid suured ning sellest jätkub laiemale seltskonnale.

Gin maitseb aga nagu päris! Tunda on tugevat kadakamaitset ja kerget tsitruselist nooti. Ideaalne valik inimestele, kes ei soovi alkoholi tarbida või peavad näiteks jaanipäeval joogised sõbrad koju viima.

This is not Orange Bitter

Parim alternatiiv Aperol Spritzile, mis on teatavasti paljude inimeste jaoks suvejook number üks. Kui väike alkoholisisaldus pole probleemiks, siis miks mitte juua seda ka Proseccoga?

Kui aga tahta head alkoholivaba kokteili, siis soovitan midagi sellist: lisa Orange Bitterit, alkovaba gini ja alkovaba vermutit. See tundus alguses üsnagi veider combo, kuid oli tegelikkuses üllatavalt hea. Mekkis nagu mõni tervisejook!

This is not Vermouth

Tahaksid mekkida Martinit, kuid lubasid alkoholiga pausi pidada? Pole probleemi! Joo hoopis UnDone’i Vermutit. Mina proovisin kokteili, milles oli Vermut, Kellukese limonaad ja ohtralt jääd. Kõige parem jook kuumaks suvepäevaks! Mulle tundub, et see sobiks väga hästi ka toonikuveega joomiseks.

UnDone’i vermut rõõmustab ürtide rohke maitsebuketi ning oma mõrkjasmagusa tasakaaluga. Väga nauditav.

Tutvu UnDone’i jookide valikuga SIIN!