Karl-Erik Taukari „Superkangelase“ videos.

Foto: Pressimaterjal
Saund
9. juuni 2021, 11:03

Karl-Erik Taukar uuest muusikavideost: raha kulus küll seekord omajagu (1)

„Helistasin neile, et me tahaks auto põlema panna. Korraks tekkis neil kahesekundiline paus, aga siis selgitasin, et tegelikult asendame kaadris auto ära,” räägib Karl-Erik Taukar Star FM-i hommikuprogrammis oma telefonikõnest autosalongile.

Karl-Erik Taukari uue loo „Superkangelane“ videos lastakse justkui õhku kõige uuem ja kiirem Peugeot, aga tegelikult päris nii ikka ei olnud. Taukar märgib aga, et plahvatus videos oli siiski päris. „See oli gaasiplahvatus. Meil olid pürotehnikud kohal. Pumpasid gaasi ja propaani täis. Kui kütusejutt jõudis autoni, siis vajutati ka sutsakat gaasile. Endal oli jõle kihvt vaadata, kuidas nad seda tegid.“

Taukar kinnitab, et kõik oli täiesti ohutu. „Seal oli oma raadius, millest lähemale ei tohtinud minna. Maiken Pius, kes seal jalutas, oli ohutus kauguses. Püromehed olid ka tasemel,“ jutustab muusik ja lisab, et igaks juhuks olid nii võtteplatsil olevad inimesed kui auto kindlustatud.

Taukar avab natuke ka muusikavideo filmimise rahalist poolt. „Selle eelarvega on nii, et kui paned oma soovid paberile ja vaatad tabelisse, siis on see loll lugu, et kõik asjad maksavad omajagu raha. Samas aga ei taha ühestki stseenist loobuda ka,” räägib ta, et neelas lihtsalt kuluread alla ja tegi video ära.