Chrissy Teigen ja Courtney Stodden

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
7. juuni 2021, 10:00

Lapspruudile surma soovinud Chrissy Teigen kaotas rolli Netflixi menusarjas (2)

USA mõjukamaid sotsiaalmeediatähti Chrissy Teigen jäi ilma rollist Netflixi komöödias „Never Have I Ever“, sest ilmnes, et ta oli aastaid tagasi mõnitanud kurikuulsat lapspruuti Courtney Stoddenit.

16aastaselt 51aastase Hollywoodi näitleja Doug Hutchisoniga abiellunud Stodden (26) paljastas hiljuti, et Teigen oli toona talle saatnud sotsiaalmeedias sõnumeid ja soovitanud end ära tappa. Skandaali puhkemise peale katkestas USA poekett Target muusik John Legendi naisega koostöö. Nüüd selgub, et küberkiusamise skandaali tõttu jäi Teigen ilma ka rollist Neflixi menuseriaalis.

Endine supermodell pidi New York Posti teatel sarja teisel hooajal ühes episoodis jutustajana tegutsema. Ent seriaali esindaja ütles, et Teigenile otsitakse asemikku.

Teigen palus skandaali puhkedes Stoddenilt avalikult andestust. „Mul on kohutavalt piinlik ja kurb selle pärast, mis inimene ma olin. Olin ebakindel, tähelepanu nuiav troll," kirjutas ta sotsiaalmeedias.  "Mul on oma käitumise pärast häbi ja väga piinlik, kuid seda pole kuidagi võimalik võrrelda tundega, mida ma Courtneys tekitasin.“