Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
6. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 7. juuni (1)

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Saad ette võtta töiseid muudatusi. Aga et seda teha, pead väga põhjalikult analüüsima, mis sulle meeldib ja mis mitte. Uisapäisa tehtud otsust hakkad kahetsema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kas töö tegemise juures on sulle tähtsaim võimalus edasi pürgida või silma paista, vajadus raha teenida või meeldib sulle kolleegide vahva seltskond? Keskendu kõige olulisemale.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võib viimaks ometi toimuda kohtumine, mida pead oluliseks. Ette valmistamisest on kasu, aga samas ei saa sa kõike kuidagi ette näha, tulla võib ootamatusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Meeleolud on vahelduvad ja sa ei saa isegi aru, millest need tegelikult sõltuvad. On võimalik, et lihtsalt paha tuju tõttu ütled kellelegi teenimatult halvasti.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võivad taas käivituda mingid kunagised probleemid töises vallas, mis su kiiret edasiliikumist omajagu pidurdavad. On päris hea hetk nende lõplikuks klaarimiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Võib tekkida tahtmine üksinda olla ja tasapisi nokitseda. Rohkem kui lärmaka seltskonnaga suhtlemine võlub sind ammuste tuttavatega jutu veeretamine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegutsed aktiivselt, aga sul on raskusi oma jõuvarude jaotamisega. Võid end üle hinnata. Hetkel, mil pingutad, oled küll tugev, aga pärast tunned väsimust ja jõuetust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pane tööd-tegemised enda jaoks tähtsuse järjekorda ja tee ära ainult see, mida hädasti tegema pead. Ülejäänu võib rahulikult paremaid aegu ootama jääda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kohtumine uue inimesega võib sinu mõtted uutele radadele viia. Sul võivad tekkida ootamatud ideed, millest mõnda ka entusiastlikult kohe ellu viima tahad hakata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi soovitab sul plaani muuta või midagi uuesti teha, mis tekitab tunde, et oled varasemalt asjatult vaeva näinud ning see võtab tegutsemistahte hoopis ära.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled loomingulises meeleolus ja täpne töö ei õnnestu pooltki nii hästi kui tavaliselt. Hea, kui saad oma tegevust enda tahtmist mööda planeerida, käskude täitmine on vastumeelne.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ilmuvad välja inimesed, kellega oled tihedamalt suhelnud kunagi minevikus, nüüd aga pole ammu kohtunud. Nendega suhtlemine teeb ühtaegu rõõmsaks ja kurvaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal tegutse rahulikult ja läbimõeldult. Äriasjus kipud üle mõtlema. Parem on, kui sa ei ajaks äri kallimaga kahekesi, vaja on kaasata rohkem inimesi. Võimalik, et saad tagasi pöörduda hobi juurde, mis sind lapsepõlves võlus ning mis nüüdki meeldivaid emotsioone pakub.