Foto: Pixabay
Müstika
7. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 8. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea suhtlusoskus ning rõõmus meel aitavad sind edasi. Mingid vanad probleemid võivad taas kerkida, ent nüüd peaksid suutma need kiiresti ja arukalt lahendada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid olla liigselt kinni vanades käitumismustrites. Küsi nõu - kõike üksinda otsustades jääb midagi olulist kahe silma vahele ja võid kogemata rumalaid käike teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keskendu sellele, et pooleliolevad asjad kenasti lõpule viia ja täita lubadused, mis oled kunagi välja käinud. Sõpradega tasub asjad rahumeelselt selgeks rääkida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära korda varem tehtud vigu, võta neid kui õppetunde! Sa suudad nüüd juba palju tublim ja targem olla. Ülemustega asju ajades on naeratus tähtsamgi kui tark jutt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub kõrvad lahti hoida ja infot koguda. Pead olema piisavalt tark, et mõista, keda tasub usaldada ja keda mitte. Oma saladused hoia kiivalt enda teada.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik, et tahad askeldada vaiksemalt ja omaette. Sul on huvitavaid mõtteid raha paigutamise kohta, ent sa ei usalda seda vist veel kaaslastega jagada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tõsist pingutust pakkuv töö pole praegu su jaoks mingi väljakutse, pigem tundub see ebameeldiv ja hirmutav. Tahaksid kallima seltskonnas päeva nautida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära kiirusta. Kui lood uue tutvuse, proovi tasapisi jõuda usalduseni. Aja jooksul näed, kas sellest kujuneb sõprus. Tööasjus väljendu leebelt, kuid selgelt ja enesekindlalt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled imestunud, sest oled ühe inimesega tuttav juba pikemat aega, nüüd aga avastad tema juures külgi, mis on varem märkamata jäänud ja tunduvad ehk kummalised.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap seisad kahe jalaga kindlalt maas ja oled valmis julgelt edasi astuma. Leiad ka kaaslasi, kes sinuga koos tahavad teed jätkata. Abi on pere toetusest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära võta enda kanda liiga rasket koormat, ära tee liiga suuri plaane. Pinguta esmalt selle nimel, mis on kõige tähtsam. Enne kogu infot, alles siis saad tegutsema hakata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Fookus on rahateemal. Ehkki kõik paistab sujuvat, ära unusta ettevaatust. Kindlusta oma seljatagust ja kasuta tarku abilisi. Rahaasjus kulub sõbra nõuanne marjaks ära.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algav eluaastaring võib tulla mitmekülgsete võimalustega. Sul tuleb õppida iseennast rohkem usaldama ja sõltuda vähem teiste arvamusest. Õpi asju, mis sind arendavad, võta äritegevust ja tööd kui loomingut. Kui sa ei keskendu niivõrd teenimisele ja naudid protsessi, tuleb rahagi lihtsamalt.