Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
8. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 9. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hommikul võivad sind kammitseda muremõtted, õhtupoole laabub kõik juba märksa sujuvamalt ja kiiremas tempos. Hoia tähelepanu kõige olulisemal.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rahaasjade ajamine nõuab piinlikku täpsust, eriti juhul, kui sul on kellegagi eraelus ühine rahakott või omad ühist vara äripartneriga. On oht üksteisest mööda rääkida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhted kallimaga võivad olla heitlikud. Kui tunned, et ta ei mõista sind, jäta ta veidikeseks rahule, rääkige hiljem. Õhtupoole on kergem ühist keelt leida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid küllaltki kergesti ja täiesti asjatult solvuda. Kui keegi sind kritiseerib, võtad isiklikult ja tunned end heitununa, ehkki kriitika võib olla tööalane ja põhjendatud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhtlemine ei suju ilmselt tõrgeteta. Vaatad inimsuhteid isiklikust vaatepunktist ning sul on raske mõista neid, kes mõtlevad ja tunnevad hoopis teistmoodi kui sina.

Neitsi
23. august – 22. september

Kodused teemad on fookuses. Ehk pead täna vanematega asju ajama. Ehk on keeruline neile mõnda asja selgitada, ent järjekindlus ning rahumeelsus viivad sihile.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinuni jõudev info ei pruugi olla täpne. Inimesed, kes sulle seda edastavad, lisavad oma vaatenurga, mis võib olla mõjutatud tunnetest. Keegi võib sulle valetada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Inimesed on kuidagi tundlikud. Äriasjus võid kokku puutuda nõudlike või tujukate klientide või koostööpartneritega. Pärastlõunal võib tekkida kiusatus ilusaid asju osta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud olema liiga tundlik ja seetõttu ebaobjektiivne. Ei ole hea päev oluliste otsuste tegemiseks, sa ei pruugi pilti kuigi realistliku pilguga näha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi võib üritada su tunnetega manipuleerida. Näiteks tuletada meelde mingit aastate tagust lugu, proovides sellega sinus süütunnet ja kahetsust tekitada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ilmselt jäävad tööasjad pigem tagaplaanile, on omajagu sõpradega suhtlemist. Nad tahavad sulle ehk oma muresid kurta või siis sinuga rõõme jagada. Oled hea ja mõistev kuulaja.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Meeleolud tulevad ja lähevad, need mõjutavad su otsuseid liiga palju. Kipud töösuhteis emotsionaalne olema. Kellegi öeldud märkus võib tuju ära rikkuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastaringil on tähelepanu ilmselt suuresti rahaasjadel. Uudne lähenemine aitab edasi. Sul tuleb mõelda, nuputada, suhteid luua, et rahalist olukorda parandada. Stabiilsust ei ole sugugi kerge saavutada. Edu võib sind saata siis, kui tegeled omapäraste asjadega. Tahad, et sind tunnustataks ja imetletaks.