Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
9. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 10. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui kallima kaisus ärkad, siis vaevalt sul erilist tahtmist üles tõusta on. Võite vabalt poole päevani üheskoos voodisse jääda, sest teineteise seltsi nautida on mõnus.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pühapäevalgi võivad su peas keerelda ärimõtted. Ehk hakkavad ideedest vormuma konkreetsed plaanid. Sul on veel aega mõelda, kuidas neid täpselt teostada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tänasel kuuloomisel on päikesevarjutuse vägi! Hetk loob võimaluse perspektiive selgemalt näha, et hakata õiges suunas samme seadma. Keskendu oma südamesoovidele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vajad aega endasse süüvimiseks. Kui sul on salasoove, kujutle vaimusilmas nende täitumist. Anna oma soovidele jõud, et need ka päriselt täide saaks minna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võiksid päeva veeta koos kallimaga või lähedaste sõpradega looduse keskel. Meeled on avatud ja tajud tugevad, loodus annab sulle jõudu ning loob parema õhkkonna.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub terviseteemadega tegeleda. Kui end pisut nõrgana tunned, oskad ehk leida parima viisi enese turgutamiseks, selleks sobivaid looduslikke vahendeid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võiksid proovida midagi erilist, võtta osa üritusest, mis tutvustab sulle valdkonda, millega sa seni eriti kokku puutunud ei ole. Võid endale jaoks avastada uue põneva maailma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Julge tunda seda, mida sa tunned. Ka sellest, kui midagi negatiivset kuskilt hingesopist üles kerkib, ei tasu mööda vaadata. Ehk saad mingi probleemi läbi töötada ja ära lahendada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võiksite kallimaga avameelselt rääkida sellest, mida ootate teineteiselt ja oma suhtelt, kuidas tulevikku näete. Lihtne on teineteist mõista, üksteise meeleolusid tunnetada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võib juhtuda, et võtad täna vastu otsuse oma eluviisi muuta. Näed, mida peaksid tegema selleks, et end paremini tunda ja kvaliteetsemat elu elada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui midagi väga tahad, sõnasta oma soov ülima hoolikusega. Kui praegu sellele keskendud, aitab see jõudsalt kaasa edaspidisele tegutsemisele soovide täitumise suunas.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võta rahulikult, võimalusel veeda päev koduses miljöös. Tekkida võib mõtteid, kuidas koduseid asju edendada, mida on vaja muuta, ehitada või korda seada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Päikesevarjutusega algav aastaring on su elus olulise tähtsusega. Pane oma eesmärgid paika, korralda ise oma elu soovitud suunas ümber, ära jää lootma õnnelikule juhusele või teiste abile. Sind aitavad nii hea intuitsioon kui ka tugev tahtejõud. Julge oma tundeid ja tahtmisi välja näidata.