Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 11. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pealehakkamist on küllaga, ent napib taktitunnet ja oskust teistega arvestada. Meeskonnatöö kujuneb pingeliseks, seevastu individuaalsed projektid õnnestuvad hästi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üritused oma tahtmist saada ei pruugi vilja kanda. Sind mõistetakse valesti. Kui oled rööpast väljas, kipud oma viha kaaslaste peale välja valama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päikese ja Merkuuri ühenduse mõjul võid olla üsnagi enesekeskne, mistõttu meeskonnatöö täna kuigi hästi ei suju. See-eest edeneb mõttetöö.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled valmis tublisti tööd rügama selle nimel, et karjääriredelil ülespoole liikuda, ent sinu võtted ei pruugi su ülemustele just eriti meelt mööda olla.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tuline Marss jõuab Lõvi märki, andes sulle juurde nii kuraasi kui ka tegutsemistahet. Tasub aktiivselt askeldada, hästi sujub organiseerimine. Ära ainult teistega riidu pööra!

Neitsi
23. august – 22. september

Kõik inimesed on paraku erinevad, küllap saad nüüd aimu sellest, et ka väga meeldiva inimesega võivad väärtushinnangu sootuks erineda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui oled kellegagi läbi käies pinget maha surunud, võib see nüüd mingis pealtnäha süütus olukorras välja lüüa. Karikas saab täis ja sa ütled ilustamata seda, mida mõtled.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Raskusi sa ei pelga, tahad end proovile panna ja nautida suure vaevaga püstitatud saavutustega kaasnevat eduelamust. Peaksid mõistlikuks jääma ja vältima ülepingutamist.

Ambur
22. november – 21. detsember

Flirtimine pakub sulle lõbu, tähelepanu köidavad eeskätt ahvatleva välimusega vastassoo esindajad. Suhteis on esikohal seks, vaimne ja hingeline sobivus jääb tagaplaanile.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

See, kuidas praegustes olukordades käitud, lähtub suuresti harjumustest. Nüüd võiksid teha midagi oma kodu heaks – parandada ära katkiläinud asjad või võtta ette remonditööd.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui sa oma seisukohti rahulikult selgitada ei suuda, kipub vaieldes õige tuliseks minema. Oma ideede peale surumine teistele lihtsalt suurendab konfliktiohtu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu enesekindlust võib kahandada see, kui tunned, et sul on liiga vähe raha. Tasuks endale meelde tuletada, et sinu väärtus ei sõltu rahakoti paksusest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval eluaastal on sul energiat küllaga, ent meeleolud võivad olla heitlikud. Kipud ehk teistega manipuleerima ja oma arvamust jõuliselt läbi suruma. Samas on mõistus väga terane, suudad ka nii-öelda ridade vahelt lugeda, ehk jõuad jälile mingile saladusele, mida on oskuslikult aastakümneid varjatud.