Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 12. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub vanema põlvkonnaga rahateemalised jutud ette võtta. Nemadki suudavad uuendusmeelselt mõelda ning sinu huvitavate lahendustega õhinal kaasa tulla.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Veenuse ja Uraani sekstiil toob suhetesse mõnusat värskust ja elevust. Jutuajamised on põnevad, võid kellegi juttu ammulisui kuulama jääda ja temaga tuttavaks saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vastused sinu küsimustele on peidus sinu enda sees. Ei ole hea minna kergema vastupanu teed ning küsida nõu teistelt enne, kui sa ei ole sügavuti enese sisse vaadanud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled läbematu ning su tegevus kulgeb kuidagi juhuslikult. Tahtejõudu kas pole eriti palju või siis on see, mida tegema pead, sinu jaoks nii igav, et sa ei viitsi süveneda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sisemine ebakindlus võib viia selleni, et sa ei tahagi olulisi asju enda jaoks selgeks mõelda, põikled vastutuse eest kõrvale ja seetõttu pole enda suhtes aus.

Neitsi
23. august – 22. september

Täna suudad elu vaadata realistlikuma pilguga. Kasuta see päev ära selleks, et üksinda rahulikult läbi mõelda tekkinud probleemid ja mõelda lahendustele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Püüa keerukates olukordades rahulikuks jääda, aga ära hakka siiski probleemi ilustama ja üritama osapooli vaigistama, ilma et asja tegelikult sisuliselt ära lahendaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hoiad rõõmsate ja lõbusate inimeste ligi. Pidutsemine teeb sul nüüd meele heaks. Sind ajavad närvi inimesed, kes tahavad tõsiseid teemasid lahata, selleks on vale aeg.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on väljakujunenud tõekspidamised. Tahad neid teistelegi kuulutada. Iseenesest on see hea, jälgi ainult, et sa oma põhimõtteid neile peale suruma ei hakkaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned rõõmu sellest, et võid oma tarkust ja andekust teistele demonstreerida ning suudad teistele mõju ja muljet avaldada, eriti just vastassoo esindajaile.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on võimalik enda sisse vaadata ja oma tunnetes paremini selgusele jõuda. Alateadlikud hirmud ei takista sind enam ja seetõttu oled enda vastu ausam.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled sihikindel ja valmis oma eesmärkide saavutamise nimel riskima või võitlusigi maha pidama. Pead takistustele lähenema süsteemselt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Eluaasta toob vaheldust ja uusi võimalusi. Eriti paljutõotav on aeg nii armu- kui sõprussuhete vallas. Tutvud nii mõnegi uue inimesega, kellest võib saada sinu lähedane südamesõber. Väga võimalik on ka uue armusuhte algus, kusjuures teid seob intellektuaalne moment, teil jätkub põnevaid jututeemasid pikemaks ajaks.