Foto: Pixabay
Müstika
12. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 13. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tajud on tugevad. Ka võivad tänased unenäod sulle põnevat infot anda. Hommikul meenuta ja analüüsi neid, ehk saad suuniseid selleks, kuidas päriselus käituda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ole empaatiline ja avatud, valmis lähedasi kuulama. Ehk tahab sulle saladusi pihtida hea sõber, ehk tahab armastatud inimene oma hingesoppe avada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi vajab su asjatundlikku abi või tahab lihtsalt südant puistata. Ole valmis teda kannatlikult kuulama ja vajadusel lohutama. Teiste ülesandeid ära siiski enda õlule võta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Raske on kaaslastega kontakti saada, nende suhtumine võib tunduda jäik ja eelarvamuslik. Või siis vastupidi – kellegi suured plaanid näivad sulle üsna jaburad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pead leppima asjaoluga, et enne tuleb ära teha kodused askeldused, alles seejärel saab lõbutseda. Täna võib olla kohustusi nii palju, et lõbustused peab edasi lükkama.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg võib tuua raskusi kallite kodustega suhtlemisel. Ehk on vanema põlve sugulased su vastu kuidagi karmid ja nõuavad rohkem, kui sa oskad või jaksad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sul on vaja infot hankida, võid sattuda silmitsi raskustega. Need, kes vajalikku teavet valdavad, ei taha seda ilmselt avaldada või ei vasta saadav info täielikult tõele.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on raske võõraste inimestega seltsida, tahaksid pigem rahu saada ja üksi olla. Võta puhkepäev puhkamiseks, ära proovigi mingeid äriasju korraldama hakata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud emotsioonide ajel tegutsema. See, kui kelleltki abi ootad ent ta ära ütleb, võib rikkuda su tuju ja mõjuda kehvasti enesekindlusele. Ära aja oma elu liiga keeruliseks!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Praegune olukord meenutab ilmselt aastate eest toimunut. See, mis siis juhtus, võib olla seotud negatiivsete emotsioonidega, mis praegugi ärevaks muudavad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Teised ei pruugi sinuga nõus olla ja su plaanidega kaasa tulla. Kui sina tahad kiirelt edasi tormata, siis kaaslased näevad su plaanis nõrku kohti ja pidurdavad hoogu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Puhkepäevast hoolimata võib sinu tähelepanu rahaasjadel olla. See, millega nüüd õnnestub teenida, on ilmselt midagi vaheldust pakkuvat, su igapäevatööst erinevat.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal ära hoia vanast kinni, anna endale võimalus muutumiseks ja arenguks! Kui kindlalt ohje hoiad ja muudatusi ise suunad, on üllatusi vähem. Kergem on tegutseda iseseisvalt, kellegi alluvuses töötades võid kohata vastuseisu – ülemused ei pruugi sinu püüdlusi mõista.