Bam Margera (keskel) koos Jeff Tremaine'i (paremal) ja Johnny Knoxville'iga.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
6. juuni 2021, 10:00

LÄHENEMISKEELD: Bam Margera ähvardas „Jackassi“ režissööri tappa (1)

Kohus rahuldas „Jackassi“ sarja ja filmide režissööri palve määrata Bam Margerale tema suhtes lähenemiskeeld - legendaarne triki- ja pullimees saatis Jeff Tremaine'ile kuude kaupa tapmisähvardusi.

„Ma tapan su raisa üheainsa rusikahoobiga“ oli tüüpiline ähvardas, mida Tremaine (54) kohtus esitas. „Vaata oma lapsi ja võta taskuraamat ja kirjuta tšekk välja, kui sa oled ahne ja kitsi, vaata oma lapsi uuesti,“ kõlas teine pahaendeline sõnum. Tremaine'i sõnul oli tema vana sõber ja loomepartner veebruarist saadik teda nii sotsiaalmeedias kui ka isiklikes sõnumites ähvardanud.

„Jackassi“ täht on viimastel aastatel maadelnud uimasti- ja alkoholikuradiga ning uude filmi „Jackass 4“ võeti ta tingimusel, et püsib võtete ajal kaine. Screeenrant.comi teatel sunniti endist rulaproffi kogu võtteperioodil tegema alkomeetri- ja uriiniproove ning fännid lootsid, et nende lemmik on oma elu viimaks rööbastele tagasi saanud. 

Kuid veebruaris avaldas Bam sotsiaalmeedias purjuspäi rea ahastavaid klippe. Möllumees kuulutas, et stuudio Paramount on ta uuest filmist välja lõiganud, ning kutsus fänne üles linateost boikottima. Margera väitis, et Paramount tegi tema elu põrguks – ta ei tohtinud Pennsylvaniast lahkuda, pidi mitu korda päevas alkomeetrisse puhuma ning teda sunniti iga päev stuudio töötaja silme all antidepressanti võtma. „"Jackass" oli kogu mu elu!“ ahastab ta.

Tremaine ütles kohtus, et on nende 20 aastat kestnud sõpruse jooksul näinud pealt Margera heitlemist vaimse tasakaalutuse ja narkootikumidega. „Aga alles siis, kui Margera hakkas minu ja mu laste turvalisust ähvardama, tekkis minus suur hirm, et ta võib oma ähvardused täide viia.“

Kohtu otsusel peab Bam hoidma lavastajast, tema naisest ja lastest vähemalt saja meetri kaugusele ega tohi perega kontakteeruda.