Britt Ekland

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
4. juuni 2021, 09:30

Bondi-beib hävitas iluprotseduuridega oma näo ja dieediga tervise (7)

Bondi-filmis „Mees kuldse relvaga“ (1974) hiilanud näitlejanna Britt Ekland kahetseb kibedalt omaaegseid iluoperatsioone. Need hävitasid tema näo.

Bikiinides Bondi-tüdrukut Goodnighti kehastanud rootslannast sai seksisümbol, kelle skandinaaviapärane ilu lummas paljusid. Kuid hiljem lasi näitlejanna noorusliku välimuse säilitamiseks oma huultesse täiteaineid süstida. „See on mu elu suurim viga,“ tõdeb nüüd 78aastane Ekland.

„Igaühel on õigus ilulõikusi teha,“ kinnitab Ekland ajakirjale Platinum. Kuid enda oma teeks ta meelsasti olematuks. Pariisi ilukirurg süstis Britti huultesse Articoli-nimelist ainet, mida nüüd peetakse ohtlikuks. Süste tehti ülemäära, Ekland üritas teise tohtri juures täiteainest vabaneda.

„See kõik rikkus mu välimuse. See on mu elu suurim viga.“ Ekland on mõistnud: enne süste tehtud fotodel nägi ta hea välja. „Saan sellest alles praegu aru. Toona ma seda ei näinud.“

Aastaid tagasi on Ekland tunnistanud ka seda, et rikkus dieediga oma tervise. „Kui muutud dieedihulluks, lõpetad luuhõrenemisega nagu mina," ütles 17aastaselt modellitööd alustanud naine. Eklandil pole kahtlust, et tema osteoporoosis on süüdi omaaegne kirglik dieedipidamine. „Pidasin end paksuks ja alustasin teismeeas hullumeelseid dieete.“

Nüüd peab Ekland tervise hoidmiseks sööma õigeid roogi, jooksma, käima Pilateses ja jõutrennis. „See on ränk töö.“