Lauri Pedaja

Foto: Erlend Štaub
Inimesed
3. juuni 2021, 11:22

ARMSAD FOTOD | Lauri Pedaja näitab tütrekest: oleme kokku kasvanud ja teineteist tundma õppinud (3)

„Minu tütre Aria esmaesitlus tuleb siit. See pisike tirts on nüüd meiega päriselt olnud juba ühe kuu,“ hõiskab Lauri Pedaja Instagramis, kus poseerib vingelt oma armsa pisitütrega.

Lauri kirjutab, et see kuu on läinud nii kiiresti, kuid samas on olnud emotsioone terve aasta jagu. „Oleme kokku kasvanud, teineteist tundma õppinud ja oi-oi-oi, kui palju Aria mulle õpetanud on. Peamiselt kannatlikkust ja seda, et mul ei ole mõtet plaane teha, Arial on niikuinii teised plaanid,“ sõnab ta.

„Hirmsasti juba ootan, et ta kasvaks suureks ja saaksin temaga vestlusi pidama hakata, kuid samas ma ei taha üldse, et ta veel suureks kasvaks,“ mõtiskleb Lauri ja sõnab, et neil käib kodus iga päev, tund, minut ja sekund töö selle nimel, et pisikesest preilist kasvaks badass-naine, kes on enesekindel, mõistev, salliv, teab oma väärtust ja oskab enda eest seista.

Muuhulgas kiidab Lauri oma kaaslast Gethelit. „Ta on lihtsalt nii imeline kaaslane mulle ja parim ema, keda tahta meie tütrele.“

„Lapse sünd on täielik ime ja kõik emad tõelised kangelased,“ õhkas värske isa Lauri kuu aega tagasi, kui kihlatu Gethel tõi ilmale paari esimese lapse, kes sai nimeks Aria.

„Ma olen ääretult rõõmus, õnnelik ja elevil. Olen lapse saamist oodanud juba väga-väga pikalt ja lõpuks see siis juhtus. Neid tundeid ja emotsioone, mis minu sees keerlevad, on väga raske kirjeldada. Iga kord, kui vaatan lapsest pilte või teeme Getheliga videokõne, on pisarad silmas ja uskumatu mõelda: olen nüüd isa, me oleme lapsevanemad. See on uskumatult võimas ja erakordne tunne,“ rõõmustas Lauri intervjuus Õhtulehele.